Başkan Doğan'dan Kocaeli'ye moral

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Birlikspor'u ziyaret edip moral verdi. Diyarbakır ve Sarıyer maçlarının ömemine dikkat çeken Doğan, "Bu maçları aldığımız takdirde hedefe ulaşmamız daha kolay olacaktır. Sizlere olan güveni boşa çıkar

Google Haberlere Abone ol
Başkan Doğan'dan Kocaeli'ye moral
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Birlikspor'u ziyaret edip moral verdi. Diyarbakır ve Sarıyer maçlarının ömemine dikkat çeken Doğan, "Bu maçları aldığımız takdirde amaca ulaşmamız daha pratik olacaktır. Sizlere bulunan güveni boşa çıkarmayacağınıza inanıyoruz" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2. Lig Kırmızı Grup'ta savaş eden Kocaeli Birlikspor’a moral verdi. Başkan Doğan, Diyarbakır Belediyespor maçı öncesi Kocaeli Birlikspor antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikram edip muvaffakiyet diledi. Grubunda Play-Off mücadelesi verici Kocaelispor Birliksporlu futbolcu ve teknik heyete güvendiklerini anlatan Başkan Doğan, 'Arkanızda canlı bir destek var. Önümüzdeki 2 maç fazla aşırı önemli. Bu maçları aldığımız taktirde amaca ulaşmamız daha pratik olacaktır. Sizlere bulunan güveni boşa çıkarmayacağınıza inanıyoruz' dedi.

Diyarbakır'a otobüs kalkıyor

Kocaeli Birlikspor Başkanı Fahrettin Kandemir ile teknik direktörü İsmail Ertekin de Doğan’a, 'İlk öncelikle Diyarbakır’ı sonra da Sarıyer’i yenerek amaca bir adım daha yaklaşacağız. Bize bulunan güveni boşa çıkartmayacağız' diye konuştular. İzmit Belediye Başkanı Doğan, Bölgesel Amatör Lig'de savaş eden Kocaelipor’un da başarısından gurur duyduklarını sözlerine ekledi. Bu arada İzmit Belediyesi sebebi ile Kocaeli Birlikspor’un Diyarbakır Belediyespor maçı için saat 12.00'de Üçyol, Mehmet Ali Paşa, Perşembe Pazarı, Alikahya ve Çocuk Parkı’ndan bedava otobüs kaldırılacağı öğrenildi.

IHA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar