Başbakanlık Güreş Kupası Ankara'da başlıyor

Türk güreşinin en önemli organizasyonlarından birisi olan ve Rıza Kayaalp ile Taha Akgül gibi dünyanın en iyi güreşçilerinin mindere çıkacağı Başbakanlık Kupası, 23-25 Mayıs tarihleri arasında Ankara ASKİ Spor Salonu'nda düzenlenecek.İlk...

Google Haberlere Abone ol
Başbakanlık Güreş Kupası Ankara'da başlıyor

Türk güreşinin en önemli organizasyonlarından birisi olan ve Rıza Kayaalp ile Taha Akgül gibi dünyanın en iyi güreşçilerinin mindere çıkacağı Başbakanlık Kupası, 23-25 Mayıs tarihleri arasında Ankara ASKİ Spor Salonu'nda düzenlenecek.

İlk olarak 2013 yılında Sivas'ta gerçekleştirilen Büyükler Başbakanlık Güreş Kupası, Ankara'da 3 gün sürecek. Grekoromen ve Serbest Stil Büyük Erkekler ile Büyük Kadınlarda düzenlenecek olan Başbakanlık Kupası'nda boy gösterecek sporcular, hem takımlarına puan kazandırabilmek hem de milli takımın değişmez ismi olabilmek için mücadele edecekler.

Milli takım antrenörlerinin yerinde takip edeceği Başbakanlık Kupası'nda 30 kulüpten yaklaşık 300 sporcu performans sergileyecek.

23 Mayıs Cuma günü saat 14.30'da ASKİ Spor Salonu'nda start alacak olan turnuva öncesinde tüm sporculara başarılar dileyen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Fair-Play çerçevesinde müsabakalar izlemek istediklerini belirterek Ankaralı güreşseverleri tribünlere beklediğini ifade etti.

CİHAN

Yorumlar