Başbakan Erdoğan'ın takımı gösteri maçını 9-4 kazandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nun açılışını gerçekleştirdikten sonra gösteri maçında forma giydi. Mücadele, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın takımının 9-4 üstünlüğü ile sona erdi. Başbakan Erdoğan karşılaşmada...

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Erdoğan'ın takımı gösteri maçını 9-4 kazandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nun açılışını gerçekleştirdikten sonra gösteri maçında forma giydi. Mücadele, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın takımının 9-4 üstünlüğü ile sona erdi. Başbakan Erdoğan karşılaşmada üç gol birden atarak hattrick yaptı.

Başbakan Erdoğan, Futbol Direktörü Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı turuncu takımın forması ile mücadele etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 numaralı forma ile sahada yer aldı. Erdoğan, maçın ilk yarısında sahada kalırken ikinci yarıda oyundan çıktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın takımında; Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Başkaşehir kaleci Ufuk Ceylan, eski futbolculardan ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan İstanbul Başakşehir Futbol Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yapımcı Acun Ilıcalı yer aldı.

Mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetti.

CİHAN

Yorumlar