Başakşehir'den Bursa'da galibiyet: 2-0

- Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: - "Zarar verdiğimizi anladığımız gün durmayız. İstemiyorlarsa yapacak bir şey yok. Eğeriz başımızı öne bugüne kadar verdikleri destek için de teşekkür ederiz" - Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı: - "Güzel bir futbol ortamı vardı. Kazandık bu bizi mutlu etti"

Google Haberlere Abone ol
Başakşehir'den Bursa'da galibiyet: 2-0
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Medipol Başakşehir'e 2-0 yenilen Bursaspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, taraftarların tepkisiyle ilgili "Zarar verdiğimizi anladığımız gün durmayız. İstemiyorlarsa yapacak bir şey yok. Eğeriz başımızı öne bugüne kadar verdikleri destek için de teşekkür ederiz." dedi.

Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugünkü maçta ilk yarıda iyi oynayamadıklarını ancak ikinci yarıda toparlandıklarını ve dengeyi sağladıklarını söyledi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında bir türlü golü bulamadıklarını anlatan Hamzaoğlu, "Risk aldığımız için de ikinci golü yedik. İkinci golden sonra oyunu çeviremedik. Başakşehir'i tebrik ederim." diye konuştu.

Hamzaoğlu, bir gazetecinin, karşılaşmanın sonlarına doğru taraftarların yeni transferlere yönelik tepkisini nasıl değerlendirdiğini sorması üzerine şunları söyledi:
''Hoşuma gittiğini söyleyemem. Güzel olan şey taraftarların tribünleri doldurması. Biz de onlara iyi şeyleri sunmaya çalıştık. Gerçekleri göz ardı etmeyelim. Yaptığımız transferler mecburiyetten. İyi oyuncular aldık, iyi takım olduk ama zamana ihtiyacımız olduğunu hep söyledik. Bu oyuncular ilk defa taraftarın önüne çıktılar. Bir şey üretmeye başlamadılar. Başladıkları zaman taraftarlar destek verecek. Akhisar'a yapılan tezahürat da yakışmadı. Onları küçük görmek gibi oldu. Bunu da taraftarımıza yakıştıramadım."

''BURSASPOR BAŞARISIZ OLURSA BEN NEREYE GİDECEĞİM?''

Futbolun sabır işi olduğunun altını çizen Hamzaoğlu, şöyle devam etti:
"Şunu çok net söyleyeyim, ben bu kulübe eziyet ettirmeye gelmedim. Buraya gelirken bazı riskler aldım. Bursaspor başarısız olursa ben nereye gideceğim? Benim de kariyerim etkilenecek. Bu riskleri Bursaspor için alıyoruz. Başkanımız ve yönetim kurulumuz çok çalışıyor. Daha önce de söyledik. Bu takımın beraber oynamaya ihtiyacı var. Ben üzüldüm oyuncular için. Keşke böyle şeyler yaşamasaydık. Zarar verdiğimizi anladığımız gün durmayız. İstemiyorlarsa yapacak bir şey yok. Eğeriz başımızı öne bugüne kadar verdikleri destek için de teşekkür ederiz. Takımda Sivok, Deniz, Emre yok. İsmail, Ertuğrul iyi savaştı. Futbolcu hata yapacak. Oyuncular üzgünler. Soyunma odasına girdim sanki lig bitti ve biz küme düştük. Yine ayağa kalkacağız. Ben inanıyorum taraftarımız da bizi destekleyecek."

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR CEPHESİ

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, karşılaşma öncesi yaptıkları planları futbolcularının sahada yerine getirdiğini kaydetti.
İlk yarıdaki oyunun yansımasının 1-0 değil daha fazla olabileceğini anlatan Avcı, "Final paslarını yapamadık ve soyunma odasına 1-0 önde girdik. İkinci yarıya Bursaspor baskılı başladı ama oyunun kontrolü yine bizim elimizdeydi." şeklinde konuştu.
Avcı, Fenerbehçe ve Bursaspor maçlarını gol yemeden kazandıklarını vurgulayarak, "Bu bizim için önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bursaspor taraftarına teşekkür ediyoruz. Bu arada milli takıma da başarılar diliyoruz. Güzel bir futbol ortamı vardı. Kazandık bu bizi mutlu etti. Bursaspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar