Başakşehir'den Arda Turan açıklaması

Başakşehir Arda Turan transferini resmen kamuoyuna açıkladı

Google Haberlere Abone ol
Başakşehir'den Arda Turan açıklaması

Sonhaberler | Haber Merkezi

Kamuoyunda günlerdir dillendirilen Arda Turan'ın Başakşehir'e transferiyle ilgili konuda bugün ilk kez resmi bir açıklama geldi. Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ tarafından yapılan açıklamada, Arad Turan'ın transferi için gereken bütün görüşmelerin yapıldığını belirterek, prosedürlerin yerine getirilmesi için gereken zamanı beklediklerini söyledi.

İşte Gümüşdağ tarafından kamuoyuna yapılan açıklamanın tam metni: 

Arda'nın Barcelona'dan ayrılma ihtimali sonrasında bir dizi görüşmeler yaptık ve geçtiğimiz Pazar günü kulüp avukatımızı İspanya'ya gönderdik. Bazı olumlu gelişmeler neticesinde Asbaşkanlarımız Mustafa Sarala, Mesut Altan, Ömer Ayvacı ile oyuncu temsilcisi ve Barcelona kulüp yetkilileri ile bir araya gelmek için, İspanya'ya geldiler. Ben de onlarla birlikte, Arda ile külüp yetkilileri ile bir araya gelmek için İspanya'ya geldiler. Ben de onlarla birlikte, arda ile yüz yüze konuşmak, külepler arası anlaşma sağlandığı takdirde Medipol Başakşehir'de oynamak hakkında gerçekten ne hissetitiğini öğrenebilmek için İsyanya'ya geldim.

Ekibiz ve oyuncu temsilcisi gün boyu bir dizi görüşme yaparken, ben arda ile vakit geçirdim ve kendisinin Metipol Başakşehir formasını giymekten çok mutlu olacağını, yeniden zirveye çıkmaya hazır olduğunu, hırsını, isteğini gördüm, hedeflerini dinledim, akabinde Barcelona kulübü CEO'su Oscar9 Gomar ile bir görüşme yapıldı.

Kısaca söyleyebilirim ki, Arda'nın arzulu ve hırslı, bize karşı çok istekli olmas, kulübün oyuncuyu bize vermeye sıcak bakması, bizim iin büyük bir maliyet olmasına rağmen özellikle iki büyük sponsuromuzun bu transferin gerçekleeşebilmesi için yapmaya hazır olduğu büyük fekadarlıklar sebebeyile prensipte olumlu bir izlenimle geri dönüyorum.

Tabi ki spor medyasının heyecanını anlıyorum ve aynı heyeecanı ben de yaşıyorum. Fakat Barcelona kulübünün kurumsal yapısına saygı göstermeli ve transferin gerçekleşebilmesi için gereken prosedürlerin tamamlanmasını beklemek zorundayız. Prensipte birçok konuda anlaşmış olmamıza rağmen, fiiliyatta hala atılması gereken birkaç adım var. Ekibim, oyuncu temsilcisi ve Barcelona kulüp yetkilileri temas halindeler. Umut ediyorum ki olumlu bir sonuçla geri dönecekler.

Yorumlar