Barcelona'ya Victor Valdes'den kötü haber

Barcelona ile Celta Vigo ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan deneyimli kaleci Victor Valdes'in diz ön çapraz bağlarının koptuğu açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Barcelona'ya Victor Valdes'den kötü haber

Barcelona ile Celta Vigo ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan deneyimli kaleci Victor Valdes'in diz ön çapraz bağlarının koptuğu açıklandı. Tecrübeli file bekçisinin en az 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Barcelona'ya Victor Valdes'den kötü haber geldi. Celta Vigo ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan deneyimli kalecinin diz ön çapraz bağları koptu. Maçın 23. dakikasında Celta Vigo'nun kullandığı frikik vuruşunu kontrol etmek isterken yere düşen Victor Valdes dizinden sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

Yerini Pinto’ya bırakan Valdes sahayı gözyaşları içinde terk etti. 32 yaşındaki kalecinin yapılan ilk kontrollerinde sağ diz ön çapraz bağlarının koptuğu tespit edildi. Geçireceği ameliyatın ardından en az 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Victor Valdes, İspanya'nın dünya kupası kadrosunda olamayacak.

Sezon sonu itibarıyla Barcelona'dan ayrılacağını açıklayan Valdes böylelikle Celta karşılaşmasında Katalan ekibi formasıyla son maçına çıktı.
CİHAN

Yorumlar