Barcelona, şampiyonluğu kutluyor

- Barcelonalı futbolcular, üst açık otobüsle yaklaşık 2 saatlik şehir turu yaparak, La Liga şampiyonluğunu taraftarlarıyla kutladı

Google Haberlere Abone ol
Barcelona, şampiyonluğu kutluyor

MADRİD (AA) - İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 2015-2016 sezonunun şampiyonu olan, milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona, şampiyonluğu taraftarlarıyla kutladı.

La Liga'nın son maçında dün deplasmanda Granada'yı yenerek şampiyon olan Barcelona'da futbolcular, teknik heyet ve kulüp yönetimi dün akşam Barcelona'daki "W" otelde yaptıkları özel kutlamadan sonra bugün de taraftarlarıyla buluştu.

"Şampiyonlar" yazılı üstü açık bir otobüse binen futbolcular ve teknik heyet, Barcelona şehir merkezinde belirlenen 3,5 kilometrelik yolu yaklaşık 3 saatte katetti. Barcelano'nın tarihinde 24. kez kazandığı şampiyonluk kupası otobüsün üzerine konulurken, takım arkadaşlarını ve taraftarları coşturan futbolcuların başında Dani Alves ve Gerard Pique geldi. Meksikalı dövüşçü maskesi takan Alves, zaman zaman dans ederek ve şarkılar söyleyerek kutlamaları renklendirdi. Otobüsün geçiş güzergahı boyunca yol kenarında takımını bekleyen binlerce Barcelona taraftarı, futbolcuları alkışlayıp, onlarla şampiyonluk şarkıları söyledi.

Öte yandan yakın bir arkadaşının geçirdiği beyin kanamasından dolayı moralsiz olan milli futbolcu Arda Turan'ın otobüste olmasına rağmen kutlamalara çok az iştirak ettiği görüldü.

Barcelona, 22 Mayıs'ta Vicente Calderon Stadı'nda oynanacak Kral Kupası finalinde Sevilla ile karşılaşacak.

Yorumlar