Barcelona - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ezeli rakipler Barcelona ile Real Madrid'i karşı karşıya getirecek El Clasico, iki takımın da ligdeki kaderini tayin edecek. 1.5 milyar Euro'luk iki takımda gözler, her zaman olduğu gibi Messi ve Ronaldo'nun üzerinde olacak.

Google Haberlere Abone ol
Barcelona - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Ezeli rakipler Barcelona ile Real Madrid'i karşı karşıya getirecek El Clasico, iki takımın da ligdeki kaderini tayin edecek. 1.5 milyar Euro'luk iki takımda gözler, her süre bulunduğu benzeri Messi ve Ronaldo'nun üstünde olacak.

Dünyanın merakla beklediği futbol tarihinin en iri rekabeti El Clasico, gene nefesleri kesecek. Bir yanda Messi, Neymar ve Suarez’li kadrosuyla yıldızlar topluluğu Barcelona, başka yanda Cristiano Ronaldo, Bale ve Benzema’lı Real Madrid. 27 hafta sonunda 65 puanla zirvede bulunan Barça, 1puan gerisindeki ezeli rakibini devirip şampiyonluk yolunda dev bir adım atmak istiyor. Real Madrid ise 22 maçlık bir galibiyet serisi yakaladığı üstün formunun fazla aşırı uzağında görünüyor.

Barça fazla aşırı formda

Barcelona, El Clasico öncesi Avrupa’nın en formda takımlarının başında geliyor. Sezon başında inişli-çıkışlı bir grafik çizen Katalan ekibi, Messi, Neymar ve Suarez’in form tutmasıyla son çağda rakip tanımıyor. MSN lakaplı saldırı üçlüsü, bu sezon yekün 82 gol atıp 47 asist yaptı. Real Madrid’in BBC lakaplı deli saldırı üçlüsü Bale-Benzema-Cristiano Ronaldo ise 77 kere fileleri havalandırıp 42 asiste imza attı.

Rakamlar Real’den yana

İspanya’nın iki devi içerisinde bugüne kadar oynanan 229 resmi maçta, Real Madrid’in galibiyet sayılarında 92-89’luk üstünlüğü bulunuyor. 48 maçta ise eşitlik bozulmadı. Real Madrid’in 388 golüne Barcelona 372 golle yanıt verdi. Ev sahibi Barça’da uzun süredir sakat bulunan Vermaelen ve hafif bir derdi bulunan Busquets ciddi maçta sahadaki yerini alamayacak. Real’de ise tek noksan Kolombiyalı yıldız James Rodriguez.

Muhtemel 11'ler

BARCELONA:
Bravo, Alves, Pique, Mathieu, Alba, Mascherano, Rakitic, Iniesta, Neymar, Suarez, Messi
REAL MADRİD:Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, Isco, Bale, Ronaldo, Benzema
STAT: Nou Camp
SAAT: 22.00
HAKEM: Mateu Lahoz

İspanya La Liga 28. haftada oynanacak Barcelona-Real Madrid derbisi 22 Mart Pazar (yarın) günü saat 22.00'de NtvSpor Smart Hd kanalından naklen yayınlanacak.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar