Barcelona-Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Dünyanın en büyük ve en pahalı iki takımı Barcelona - Real Madrid bu pazar karşı karşıya gelecek. Dünyanın heyecanla beklediği 'El Clasico' Nou Camp'ta oynanacak. Messi mi ? Ronaldo mu? sorusunun bir kez daha cevap bulacağı Barcelona - Real Madrid maçını

Google Haberlere Abone ol
Barcelona-Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Dünyanın en kocaman ve en yüksek bedelli iki ekibi Barcelona - Real Madrid bu pazar karşı karşıya gelecek. Dünyanın heyecanla beklediği 'El Clasico' Nou Camp'ta oynanacak. Messi mi ? Ronaldo mu? sorusunun bir kere daha yanıt bulacağı Barcelona - Real Madrid maçının teferruatları haberimizde.

Barcelona ile Real Madrid içerisinde oynanacak bulunan El Clasico gene nefesleri kesecek. Ezeli rekabet bir kere daha şampiyonluk yolunda iki takımın kaderini belirlerken, gözler bir kere daha Messi ve Ronaldo’da olacak.

Değerler açısından bakılınca da 1,5 milyar Euro’luk iki takımın mücadelesinde Messi – Ronaldo ikilisinin yanı sıra, Neymar, Luis Suarez, Gareth Bale ve Karim Benzema benzeri yıldızların performansı da neticeye doğrudan tesir edecek.

Dev koreografi hazır!

El Clasico
öncesi FC Barcelona cephesinde işler epey bir yolunda. Katalan ekibinde taraftarlar havaya girmiş durumda. Manchester City maçında tribünleri dolduran 92 bin 551 taraftar 75 bin bayrakla adeta beden gösterisi yaptı. Barça taraftarları hep bulunduğu benzeri Nou Camp’ta görsel bir şölen sunmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 21 saat devam eden çalışmanın peşinden 98 bin kartonla yapılacak bir koreografi hazırlayan taraftarlar, “oyuncular ve taraftarlar” yazılı görselle 12 numaranın gücüne vurgu yapacak.

Madrid’de kriz sürüyor!

Real Madrid’de ise hal bilakis bir görüntü çiziyor. Taraftarlar takıma epey bir tepkili. Cristiano Ronaldo krizi kadar Galli yıldız Gareth Bale’in mutsuzluğu da Real Madrid’in handikapları içerisinde yer alıyor. Attığı gol sonrası taraftarlara kulağını tıkaması ve korner bayrağına tekme atması bunun kanıtları arasında. Ancelotti’nin, FC Barcelona maçı öncesi takıma yemek vermesi ve futbolcularla hususi bir toplantı yapması da krizi çözmek istediğinin adımlarından birisi şekilde görülüyor.

Messi, Ronaldo’yu geçti!


Arjantinli yıldız Lionel Messi, 2015 yılına fırtına benzeri bir giriş yaptı. Oynadığı 18 maçta 20 gol atan Messi, arkadaşlarına 13 kere asist yaparken, La Liga gol krallığında da liderliğe arttı. Ballon d’Or Ödülü’nü kazandıktan sonra adeta bir azalış içine giren Ronaldo, yeni yılda 14 maça çıkarken 9 gol ve 4 asistlik bir performans gösterdi. Ligde 30 golde kalan Ronaldo, 32 gole ulaşan Messi’nin gölgesinde kaldı.

İspanya La Liga 28. haftada oynanacak Barcelona-Real Madrid derbisi 22 Mart Pazar (yarın) günü saat 22.00'de Ntvsmartspor Hd kanalından naklen yayınlanacak.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar