Barcelona, Nou Camp'ta 25. maç sonra Valencia'ya 3-2 mağlup oldu

İspanya 1. Ligi La Liga'da haftaya lider olarak giren Barcelona, Nou Camp'ta Valencia'ya 3-2 mağlup oldu ve 25 maç sonra sahasında yenilgiyle tanıştı.

Google Haberlere Abone ol
Barcelona, Nou Camp'ta 25. maç sonra Valencia'ya 3-2 mağlup oldu

İspanya 1. Ligi La Liga'da haftaya lider olarak giren Barcelona, Nou Camp'ta Valencia'ya 3-2 mağlup oldu ve 25 maç sonra sahasında yenilgiyle tanıştı. Valencia ise 2006 yılından sonra ilk kez Nou Camp'ta Barcelona'dan puan aldı.

İspanya La Liga'da Barcelona, 22. hafta maçında Valencia'yı Nou Camp'ta konuk etti. Maça çok hızlı giren ev sahibi ekip, 7. dakikada Alexis Sanchez'in golüyle 1-0 öne geçti. Soldan Messi'nin attığı pasa hareketlenen Sanchez, dar açıdan vurdu ve Valencia filelerini havalandırdı.

Devrenin son dakikalarında ise konuk takım Valencia'nın beraberlik golü geldi. Dani Parejo, kendi başlattığı atakta son vuruşu da kendisi yaptı ve takımına Nou Camp'ta 1-1'lik eşitliği getirdi.

Takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlikle giderken, ikinci yarının da hemen başında Valencia golü geldi. Barcelona kale sahasında havalanan topa uçarak kafayı vuran Pablo Piatti, takımını 2-1 öne geçirdi.

Bu golden sonra baskısını artıran Barcelona, Ricardo Costa'nın elle müdahalesi sonrası penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Lionel Messi, skora 2-2'lik eşitliği getirdi.

Ancak konuk takım Valencia, sağ taraftan gelen ortaya çok sert vuran Paco Alcacer'in şutuyla 59. dakikada 3-2 öne geçti.

Maçın kalan bölümünde ise Barcelona, tüm baskısına rağmen skoru değiştiremedi ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Sahasındaki 25 maçlık galibiyet serisi sona eren Barcelona, 54 puanda kaldı. 2006 yılından bu yana ilk kez rakibinden Nou Camp'ta puan alan Valencia ise 28 puana yükseldi.
CİHAN

Yorumlar