Barcelona Neymar'ı bırakmıyor

- Barcelona Kulübü Başkanı Bartomeu: "Neymar ile 5 yıllık yeni bir sözleşme imzalayacağız"

Google Haberlere Abone ol
Barcelona Neymar'ı bırakmıyor

İSTANBUL (AA) - İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'nın kulüp başkanı Josep Maria Bartomeu, yıldız oyuncu Neymar ile 5 yıllık yeni bir anlaşma imzalayacaklarını açıkladı.

Neymar'ın, Avrupa'nın birçok önemli kulübünün transfer listesinde olmasından rahatsızlık duyan Barcelona yönetimi, Brezilyalı futbolcunun kontratını uzatma müzakerelerinde son aşamaya geldi.

Basın toplantısı düzenleyen Bartomeu, Neymar ile sözleşme yenilenmesi konusunda aşama kaydettiklerini belirterek, "Neymar Barcelona'dan ayrılmak istemiyor, biz de Neymar'ın takımdan ayrılmasını istemiyoruz." dedi.

Sözleşmesi 2018 yılında sona erecek Brezilyalı yıldızın Barcelona'da oynamaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Bartomeu, "Neymar ile yakın bir zaman içinde 5 yıllık yeni bir sözleşme imzalayacağız." diye konuştu.

Yeni kontratıyla Neymar'ın, Barcelona'da Lionel Messi'nin ardından en yüksek maaşı alan futbolcu olması bekleniyor.

Takım içindeki hiyerarşiyi korumak isteyen Barcelona'nın, Arjantinli yıldızı Lionel Messi için belirlediği 250 milyon avroluk sözleşme fesih bedelini hiçbir futbolcusunun geçmesine izin vermeyeceği vurgulanıyor.

Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi'nin (CIES) bu ay hazırladığı "en değerli 100 futbolcu" raporuna göre, 201,5 milyon avroluk değeriyle ikinci sırada bulunan Neymar, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Brezilya'nın kadrosunda yer alacak.


Yorumlar