Barcelona ile 1-1 berabere kalan Atletico Madrid şampiyon

İspanya La Liga'da sezon sona erdi. Barcelona ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Arda Turan'lı Atletico Madrid puanını 90'a çıkardı ve şampiyonluğunu ilan etti.İspanya La Liga'nın 38. ve son haftasında Atletico Madrid, deplasmanda Barcelona ile...

Google Haberlere Abone ol
Barcelona ile 1-1 berabere kalan Atletico Madrid şampiyon

İspanya La Liga'da sezon sona erdi. Barcelona ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Arda Turan'lı Atletico Madrid puanını 90'a çıkardı ve şampiyonluğunu ilan etti.

İspanya La Liga'nın 38. ve son haftasında Atletico Madrid, deplasmanda Barcelona ile 1-1 berabere kaldı ve şampiyon oldu.

İspanya La Liga'nın 38. ve son haftasında Atletico Madrid ile Barcelona, şampiyonu belirleyecek mücadelede karşı karşıya geldi. Camp Nou'da oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan maç, 1-1 eşitlikle sona erdi ve Atletico Madrid şampiyonluğunu ilan etti.

Karşılaşmanın 17. dakikasında Diego Costa ve 23. dakikasında Arda Turan'ın sakatlıkları nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalması sonrasında şok yaşayan Atletico'da, Barcelona'nın 34. dakikada Alexis Sanchez ile bulduğu gol ile moraller yerle bir oldu.

Mücadelenin ilk yarısını Barcelona, 1-0 önde tamamlarken, Atletico Madrid ikinci yarıya hızlı başladı ve 49. dakikada Diego Godin ile beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 sona erince, Atletico Madrid şampiyonluğa ulaştı.

Beraberliğin ardından Atletico Madrid puanını 90 yaptı ve 87 puanlı Barcelona'nın 3 puan önünde kalmayı başararak, İspanya'nın iki devi Real Madrid ve Barcelona'nın hegamonyasını kırmayı başardı.

CİHAN

Yorumlar