Barcelona 1-0 önde, Atletico Madrid'de Arda Turan ve Diego Costa sakatlandı

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Atletico Madrid, Barcelona karşısında ilk 20 dakikada iki önemli ismi Arda Turan ve Diego Costa'yı sakatlık yüzünden kaybetti. Barcelona 34. dakikada da Alexis Sanchez'in golüyle 1-0 öne geçti.La Liga'da...

Google Haberlere Abone ol
Barcelona 1-0 önde, Atletico Madrid'de Arda Turan ve Diego Costa sakatlandı

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Atletico Madrid, Barcelona karşısında ilk 20 dakikada iki önemli ismi Arda Turan ve Diego Costa'yı sakatlık yüzünden kaybetti. Barcelona 34. dakikada da Alexis Sanchez'in golüyle 1-0 öne geçti.

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Atletico Madrid'de 15. dakikada golcü oyuncu Diego Costa'nın sakatlanmasıyla büyük bir şok yaşadı. Atletico Madrid, ikinci şoku ise 5 dakika sonra Arda Turan'ın sakatlığı ile yaşadı.

Barcelona'nın 3 puan önünde Nou Camp'a şampiyonluk maçına çıkan Atletico Madrid, bu iki sakatlıkla büyük bir şok yaşarken bu oyuncuların Şampiyonlar Ligi finaline yetişip yetişmeyeceği merak konusu.

İki oyuncu da sakatlanarak oyundan çıkarken kulübede ağladıkları görüldü. 34. dakikada ise Alexis Sanchez attığı şık golle Barcelona'yı 1-0 öne geçirdi. İlk yarı da bu skorla sona erdi.

CİHAN

Yorumlar