Baran ve Cihan 12. Uluslararası Futbol Şampiyonası’nda mücadele devam ediyor

Baran ve Cihan Uluslararası Öğrenci ve Kültür Federasyonu tarafından, futbolun birleştirici yönleri ile kitleleri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen 12.

Google Haberlere Abone ol
Baran ve Cihan 12. Uluslararası Futbol Şampiyonası’nda mücadele devam ediyor

Baran ve Cihan Uluslararası Öğrenci ve Kültür Federasyonu tarafından, futbolun birleştirici yönleri ile kitleleri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen 12. Uluslararası Futbol Turnuvası’nda karşılaşmalar devam ediyor.

Alibeyköy Spor Kompleksi’nde yapılan, geçtiğimiz yıl 90 ülkenin, bu sene ise 101 ülkenin katıldığı şampiyonada, hafta sonuna kadar finale kalan 16 takım yarışacak. Çeşitli ülkelerden gelen genç sporculara, Türk misafirperverliği gösterilerek, güzel duygu ve düşüncelere sahip olmalarının sağlandığı şampiyonada, ödül töreni ise Nisan ayında yapılacak.

Baran Uluslararası Öğrenci ve Kültür Federasyonu Genel Sekreteri Zafer Bartu ve geçtiğimiz yıl turnuvada şampiyon olan Nijerya Takımı sporcuları Umar Bala Ahmad ile Musa Ebubekir Babpahh, şampiyonanın kardeşlik için iyi bir organizasyon olduğunu söyledi. Genel Sekreter Zafer Bartu, “Bu sene 12.'sini yaptığımız turnuvaya 101 takım katılacak. Her sene olduğu gibi maçlarımız kavgasız, gürültüsüz, sevgi ve saygı içerisinde kardeşçe geçiyor. İnşallah güzel şeyler olacak bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Nijeryalı sporcu Umar Bala Ahmad, “Bizim için kupa kazanmak işin bir parçası. Burada arkadaşlarla tanışmak ve buralara kadar gelmek bizim için daha önemli” diye konuştu. Bir diğer Nijeryalı sporcu Ebubekir Babpahh ise, takımlarının güçlü olduğunu ve bu sene de kupayı kazanmak istediklerini söyledi. CİHAN

Yorumlar