Banvit'te sezon hazırlıkları

- Yeşil-turunculu ekip, 10 hazırlık maçı yapacak

Google Haberlere Abone ol
Banvit'te sezon hazırlıkları


BALIKESİR (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Banvit, sezon hazırlıkları kapsamında, yurt içi ve yurt dışında 10 hazırlık maçı yapacak.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Spor Toto Basketbol Ligi'nde ve Avrupa kupalarında istikrarlı grafiğini sürdürmek isteyen yeşil-turunculu ekibin hazırlık maçları ve özel turnuva programı belli oldu.

Yaklaşık olarak iki haftadır yeni sezon çalışmalarına Bandırma'da devam eden Banvit, hazırlık döneminde yurt içi ve yurt dışında 10 maç oynayacak.

Bandırma'daki hazırlıklarının ardından yarın Slovenya'ya hareket edecek Banvit, burada Anadolu Efes, Çin 1. Ligi ekiplerinden Jiangsu Dragons, Rusya 1. Lig ekiplerinden Lokomotiv Kuban, Slovenya 1. Lig ekiplerinden Krka Novo ve Zlatorog Lasko ile karşılaşacak.

Slovenya'daki kamptan sonra 13 Eylül'de yurda dönecek yeşil-turunculu ekip, 21-24 Eylül tarihlerinde Bursa'da düzenlenecek Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası kapsamında, TOFAŞ ve Yunanistan 1. Lig ekiplerinden AEK ile karşı karşıya gelecek.

Turnuvanın ardından 28 Eylül'de İstanbul'da Beşiktaş Sompo Japan ve 29 Eylül'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçlarına devam edecek yeşil-turunculu ekip, daha sonra ilçeye dönerek sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.

Yorumlar