Banvit'te CSKA'nın talip olduğu Dimitrios Itoudis kulüpten ayrıldı

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit'te Baş Antrenör Dimitrios Itoudis görevinden ayrıldı.Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Euroleague'in en önemli takımlarından biri olan CSKA'nın baş...

Google Haberlere Abone ol
Banvit'te CSKA'nın talip olduğu Dimitrios Itoudis kulüpten ayrıldı

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit'te Baş Antrenör Dimitrios Itoudis görevinden ayrıldı.

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Euroleague'in en önemli takımlarından biri olan CSKA'nın baş antrenörlerine talip olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Baş antrenörümüz Dimitrios Itoudis birkaç gün önce bize başvurarak Rusya'nın CSKA takımından aldığı teklifi bize iletti ve transferi için izin istedi. Yönetim olarak bu konuda kendisine anlayış gösterdik ve 2 sene daha sözleşmemiz olmasına rağmen bu transfere izin vererek sözleşmeyi karşılıklı olarak feshettik.

Euroleague'in en önemli takımlarından biri olan CSKA'nın Baş Antrenörümüze talip olması elbette ki bizim için bir gurur kaynağı olmasının yanında yaptığımız seçimin de doğruluğunu kanıtlar nitelikte diye düşünüyorum.

Geçtiğimiz sezon kulübümüzde baş antrenörlük görevini başarı ile yürüten Itoudis'e emeklerinden ötürü teşekkür ediyor bundan sonraki profesyonel hayatında başarılar diliyoruz."

CİHAN

Yorumlar