Banvit'in Kochu Itoudis sonuçtan memnun

Beko Basketbol Ligi play off çeyrek final serisi ilk maçında Tofaş'ı 82-78 yenerek 1-0 öne geçen Banvit'in başantrenörü Dimitris Itoudis, "Defansta iyi olduğumuz zaman hücumda da iyi oluyoruz." dedi.Maçın ardından yapılan basın toplantısında...

Google Haberlere Abone ol
Banvit'in Kochu Itoudis sonuçtan memnun

Beko Basketbol Ligi play off çeyrek final serisi ilk maçında Tofaş'ı 82-78 yenerek 1-0 öne geçen Banvit'in başantrenörü Dimitris Itoudis, "Defansta iyi olduğumuz zaman hücumda da iyi oluyoruz." dedi.

Maçın ardından yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulunan başantrenör Dimitris Itoudis, "Önemli bir galibiyet elde ettik. Maç boyunca bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Itoudis, yaptığı açıklamada, izleyiciler bakımından seyir zevki yüksek, kendileri için zor bir mücadeleyi geride bıraktıklarını söyledi. Çok iyi bir Tofaş takımına karşı oynadıklarını belirten Itoudis, "Maçın belirli bölümlerinde iyi oynadık. Özellikle savunmada Tofaş'ı durduğumuz dakikalarda iyi hücum ettik. Defansta iyi olduğumuz zaman hücumda da iyi oluyoruz." ifadesini kullandı.

Itoudis, çeyrek final serisinde ikinci maçın yapılacağı Bursa'ya avantajlı gideceklerini anlattı.

İyi bir mücadele ortaya koyduklarını vurgulayan Itoudis, "Önemli bir galibiyet elde ettik. Maç boyunca bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Bir teşekkür de Samuel Jose Mejia'ya. Çünkü kendisi, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun coachlar ve genel menajerler üzerinde yaptığı oylama sonucu 'sezonun en değerli oyuncusu' seçildi." diye konuştu.

AHMET ÇAKI: MAÇ SONUNA KADAR KONTROL ELİMİZDEYDİ

Tofaş Başantrenörü Ahmet Çakı ise basketbolseverlere play off'a yakışır bir maç izlettiklerini dile getirdi. Banvit deplasmanında çok iyi mücadele ettiklerini bildiren Çakı, şunları kaydetti:

"İlk yarıyı 1 sayı önde kapadık. Maç sonuna kadar kontrol elimizdeydi. Özellikle 6 sayı öne geçtiğimiz bölümde basit hatalar yaptık. Maçın sonlarına doğru istediğimiz seviyeye geldik ama bu, maçı kazanmamıza yetmedi. Takım halinde Banvit'e karşı iyi bir reaksiyon gösterdik. Bu maçta yaptığımız hatalar üzerinde çalışarak evimizde oynayacağımız Banvit maçını kazanıp seriyi Bandırma'ya getirmeye çalışacağız."

CİHAN

Yorumlar