Banvit, Rowland'ın sözleşmesini 2 yıl uzattı

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit, oyun kurucusu E.J. Rowland'ın sözleşmesini 2015-2016 sezonu sonuna kadar uzattı. Geçtiğimiz sezon Banvit’in ligde yakaladığı başarıda büyük pay sahibi olan ve göstermiş olduğu üstün performans...

Google Haberlere Abone ol
Banvit, Rowland'ın sözleşmesini 2 yıl uzattı

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit, oyun kurucusu E.J. Rowland'ın sözleşmesini 2015-2016 sezonu sonuna kadar uzattı.

Geçtiğimiz sezon Banvit’in ligde yakaladığı başarıda büyük pay sahibi olan ve göstermiş olduğu üstün performans ile Avrupa'nın önde gelen takımlarının da radarına giren Rowland, iki sezon daha turuncu-yeşilli ekibin başarısı için ter dökecek. Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol Ligi'nde 14 sayı, 3.9 asist ve 3.6 ribaund , Eurocup'ta ise 14.2 sayı, 2.9 asist, 4.2 ribaund ortalamaları ile mücadele etmişti.

Konuyla ilgili olarak Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk, yaptığı açıklamada, "Geçen sezon başında sözleşme imzaladığımız E.J. Rowland kısa sürede takımımıza ve şehrimize uyum gösterdi. Saha içindeki başarılı performansının yanı sıra mükemmel karakteri ve üst düzey profesyonellik anlayışı ile ekibimize önemli katkı sağladı. Sporcumuzla halihazırda 1 sene daha devam eden bir kontratımız vardı ancak karşılıklı olarak opsiyonluydu. Biz de hem bu opsiyonu kaldırıp hem de süreyi 2 seneye çıkartarak takımımızın iskeletini büyük ölçüde korumayı hedefledik." dedi.

CİHAN

Yorumlar