Banvit, Can Maxim Mutaf'ı renklerine kattı

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit, geçen sezon Trabzonspor Medical Park formasını giyen Can Maxim Mutaf'ı renklerine kattı.     Can Maxim, geçtiğimiz sezon Trabzonspor Medical Park formasıyla Beko Basketbol Ligi’nde...

Google Haberlere Abone ol
Banvit, Can Maxim Mutaf'ı renklerine kattı

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit, geçen sezon Trabzonspor Medical Park formasını giyen Can Maxim Mutaf'ı renklerine kattı.

    Can Maxim, geçtiğimiz sezon Trabzonspor Medical Park formasıyla Beko Basketbol Ligi’nde 17.22 dakika 6.6 sayı ve 1,3 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. 2 numara pozisyonunda oynayan Maxim, 1.93 boyunda ve 23 yaşında.

    Fenerbahçe Ülker alt yapısından yetiştikten sonra sırasıyla Fenerbahçe Ülker, Mersin Büyükşehir Belediye, Pınar Karşıyaka ve son olarak geçtiğimiz sezon Trabzonspor Medical Park formalarını giyen Mutaf özellikle skorer özellikleri ve dış şutlardaki isabeti ile öne çıkıyor. Can Maxim Mutaf, ilk kez formasını giyeceği Banvit ile 2 senelik sözleşme imzaladı.

    Kulüpte gerçekleştirilen imza töreninden sonra konuyla ile ilgili açıklamalarda bulunan Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk, "Takımıza 2 numara pozisyonunda katkı verecek bir yerli oyuncu transfer etmeye karar vermiştik. Teknik ekibin de raporu doğrultusunda hem yaşı hem de yetenekleri itibarı ile çok uygun olduğunu düşündüğümüz Can Maxim Mutaf ile bugün 2 senelik sözleşme imzaladık. Ben kişisel olarak Maxim’in şimdiye kadar kapasitesi ve yetenekleri oranında iyi performans göstermediğini düşünüyorum. Ama diğer yandan, kendisi de kararlı olduğu takdirde ve doğru bir organizasyonda bu potansiyelini ortaya çıkaracağından hiç şüphem yok. Kulübümüzde, gelişmeye açık olan tüm oyunculara eksiksiz bir çalışma ortamı hazırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Can Maxim de bu ortamdan en üst seviyede yararlanacaktır. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar