Banvit Basketbol Kulübü'nden Galatasaray açıklaması

Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayan ve play off yarı final serisinde Galatasaray Liv Hospital ile final mücadelesi veren Banvit'te yönetimden oyuncu ve taraftara teşekkür geldi.'Banvit Basketbol Kulübü'nden kamuoyuna duyuru…' başlığı..

Google Haberlere Abone ol
Banvit Basketbol Kulübü'nden Galatasaray açıklaması

Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayan ve play off yarı final serisinde Galatasaray Liv Hospital ile final mücadelesi veren Banvit'te yönetimden oyuncu ve taraftara teşekkür geldi.

'Banvit Basketbol Kulübü'nden kamuoyuna duyuru…' başlığı ve 'Banvit Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu' imzasıyla yayımlanan yazı açıklamada, "Öncelikle dün akşam Galatasaray Liv Hospital karşısında takımımızı gösterdiği mücadele ve almış olduğu galibiyetten dolayı kutluyoruz. Karşılaşmanın ilk yarısında önemli oyuncularımızdan Chuck Davis'in sakatlık geçirmesi sonucu maça devam edememesine rağmen mücadeleye devam eden ve galibiyeti getiren tüm sporcu arkadaşlarımızı ve teknik ekibimizi tebrik ederiz." denilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Öte yandan dünkü karşılaşmada spor sahalarında görmeyi tasvip etmediğimiz olaylar karşısındaki sağduyulu duruşlarından ötürü taraftarlarımıza karşı özel bir teşekkür borçlu olduğumuzu düşünüyoruz. Maç henüz başlamamışken rakip taraftarın bulunduğu bölümden sahaya patlayıcı maddeler atılmış ve ayrıca dördüncü periyotta yine rakip taraftarın bulunduğu bölümde birkaç kişinin fevri davranışları, karşılaşmanın duraksamasına sebebiyet vermiştir.

Bütün bu istenmeyen olaylar gelişirken aileleri ile birlikte maça gelen her yaştan Banvit Basketbol Kulübü taraftarları, olayların büyümesine neden olabilecek en ufak bir küfür ya da tahrik edici harekete tenezzül etmemişlerdir. Centilmen taraftarımızın sadece takımımızı desteklemeye odaklanması bizim için almış olduğumuz galibiyetten bile daha değerlidir ve tüm Türkiye'ye örnek olması gereken sağduyulu bir davranış örneğidir.

Ülkemizde spor kamuoyunun ve izleyicilerin beklentisi olan bu özlenen tabloyu yaşattığı için fair play ödüllü taraftarımıza bir kez daha teşekkür ediyor ve bundan sonra da centilmence ve spora yakışır duruşları ile takımımızı desteklemeye devam etmelerini bekliyoruz. Konunun kamuoyuna duyurulması dileğiyle. Saygılarımızla,"

CİHAN

Yorumlar