Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Kılıç:

- "Bandırma'da oynanan tüm karşılaşmalarda verdikleri müthiş destek ile takımın adeta 6. oyuncusu olarak görev yapan taraftarımıza bu haftadan itibaren yine büyük görev düşüyor"

Google Haberlere Abone ol
Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Kılıç:

BALIKESİR (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, taraftarlarına bu haftadan itibaren büyük görev düştüğünü söyledi.

Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 2. haftasında Darüşşafaka Doğuş'u konuk edeceklerini ve taraftarların desteği sayesinde galip geleceklerini belirtti.

Bu sezon kendi sahalarında oynayacakları ilk karşılaşmada Darüşşafaka Doğuş takımını konuk edeceklerini, bu maçta da en büyük desteği her zaman olduğu gibi Bandırma halkının vereceğini ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

"Banvit, geçtiğimiz hafta İzmir'de güzel bir mücadele sonunda Pınar Karşıyaka takımını mağlup etti. Aynı zamanda Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden ve gelecek vaat eden altyapı sporcularımızın oluşturduğu Bandırma Kırmızı ise ligin güçlü ekiplerinden Acıbadem Üniversitesi'ni yenerek, bizlere çifte zafer yaşattı. Tabii bu güzel galibiyetlerin anlamlı kalabilmesi için takımlarımızın başarılarına bu hafta da devam etmesi gerekiyor. Bu bakımdan Bandırma'da oynanan tüm karşılaşmalarda verdikleri müthiş destek ile takımın adeta 6. oyuncusu olarak görev yapan taraftarımıza bu haftadan itibaren yine büyük görev düşüyor. Bandırma halkının sevgisini, desteğini ve takımımıza yaptığı katkıyı görmek istediğimizi yineleyerek herkesi Darüşşafaka Doğuş maçında tribünlere davet ediyoruz."

Yorumlar