Bandırmaspor Teknik Direktörü Uçar:

- "Daha hareketli, canlı, istekli ve arzulu bir takımı öncelikle idmanda sağlamak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Bandırmaspor Teknik Direktörü Uçar:


BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un yeni teknik direktörü Feyyaz Uçar, daha hareketli, canlı, İstekli ve arzulu bir takımı öncelikle idmanda sağlamak istediklerini söyledi.

Bandırmaspor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Uçar, Giresunspor maçı sonrası verilen 4 günlük arayı iyi değerlendirdiklerini ve takımı iyice tanıma fırsatı bulduğunu kaydetti.

Uçar, Giresunspor ile yaptıkları ve golsüz sona eren maça değinerek, "Pozisyonlara girdik ancak son vuruşlarda sıkıntımız var. Bunu idmanlarda gol çalışmaları ve performans artırma yöntemiyle çözeceğiz. O da olmazsa transfer ile çözeceğiz. Bu mevcut kadroyu tutmak istiyorum. Yapılacak takviyelerin bu kadronun üstüne gelmesi lazım. İdmanlarda tempoyu biraz yükselttik. Daha hareketli, canlı, istekli ve arzulu bir takımı öncelikle idmanda sağlamak istiyoruz. İnşallah onda da başarılı olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Göztepe ile 19 Kasım'da deplasmanda oynayacaklarını belirten Uçar, "Kazanmaya gideceğiz. Oynayacağımız her maça kazanmak için çıkacağız." ifadesini kullandı.

Yorumlar