Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin:

- "Takımımın 1. Lig'e yükselmesinin mutluluğunu yaşıyorum. Kendi adıma yarım kalan bir işi tamamladım"

Google Haberlere Abone ol
Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin:

BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig'e yükselen Bandırmaspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, "Takımımın 1. Lig'e yükselmesinin mutluluğunu yaşıyorum. Kendi adıma yarım kalan bir işi tamamladım." dedi.

Ertekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Bandırmaspor'un başına sezonun bitimine 13 hafta kala geldiğini hatırlattı.

Başta bazı sorunlar yaşadıklarını belirten Ertekin, şöyle devam etti:

"Deplasmanda kötü sonuçlar alınıyordu. Sorunları gidermeye çalışarak ve lig şampiyonluğundan uzaklaşıldığını düşünerek hedefi önce play-off'a yükselmek olarak koyduk. Sonra her geçen gün adım adım ilerleme amacımıza uygun şekilde play-off şansımız arttı ve sonunda bu maçları oynamaya hak kazandık. Play-off maçlarını oynamaya hak kazandığımız dönemde takımımızın çıkışta olması büyük avantajdı. Nitekim son 4 maçımızda kalemizde hiç gol görmedik ve finali de kazanarak 1. Lig'e yükselmeyi başardık. Takımımın 1. Lig'e yükselmesinin mutluluğunu yaşıyorum. Kendi adıma yarım kalan bir işi tamamladım. Final maçında belki çok iyi oynayamadık ama kazanmaya yönelik iyi işler yaptık. 1. Lig’e çıkamasaydık, Bandırma'dan Kayseri'ye gelen 5 bin kişiyle büyük bir travma yaşardık. Bizim için yıkım olurdu."

Ertekin, bordo-beyazlı kulüpteki görevine devam edip etmemeye, yöneticilerle görüştükten sonra karar vereceğini anlattı.

PTT 1. Lig'in çok zor olduğunu vurgulayan Ertekin, "Doğru planlama, doğru transfer ve doğru mühendislik çalışması gerekir. İyi transferler ve yeni tesisler yapılmalı. Bandırma, şu anda 1. Lig için bu anlamda hazır değil. Bunları hepsini yönetim kurulu ile konuşacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar