Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin:

- "Bordo-beyazlı takımın taraftarları, oynatmamayı değil oynamayı düşünen bir takım izleyecekler"

Google Haberlere Abone ol
Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin:


BALIKESİR(AA) - PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Bandırmaspor'da teknik direktörü İsmail Ertekin, "Bordo-beyazlı takımın taraftarları,oynatmamayı değil oynamayı düşünen bir takım izleyecekler." dedi.

Bandırmaspor Sosyal Tesisleri'nde antrenman sırasında AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ertekin, transfer çalışmalarının henüz tamamlanmadığını ve güzel bir ekip kurmaya çalıştıklarını söyledi.

Ertekin, bu yıl PTT 1. Lig'de taraftarların zevkli karşılaşmalar seyredeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Şimdilik hala görüşmekte olduğumuz 1-2 oyuncu var. Aynı zamanda 14 Temmuz'da Bolu'da kampa gireceğiz. Güzel bir ekip kuracağımıza inanıyorum. Oynamayı düşünüyoruz, oynatmamayı değil. Bordo-beyazlı takımın taraftarları oynatmamayı değil oynamayı düşünen bir takım izleyecekler. Yeni bir takımla mücadele edeceğiz. Kamp dönemini iyi geçirebilirsek, takımın ne durumda olduğunu göreceğiz."

Transferde bütçelerine göre hareket ettiklerini belirten Ertekin, "Bütçemize uygun oyuncu bulmamız gerekiyordu. Şu an itibarıyla baktığımızda bütçeye uygun oyuncular genelde Brezilya'da. Fransa, Almanya gibi birçok ülkede bir sürü oyuncu var ama oldukça pahalı. Pahalı olunca da alım gücüne erişemiyoruz. Biz bütçemize göre oyuncu alıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar