Bandırmaspor Sportif Direktörü Takunyacıoğlu istifa etti

BALIKESİR (AA) - Gelecek sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek Bandırmaspor'un sportif direktörü Süleyman Takunyacıoğlu, istifa etti. Takunyacıoğlu, bir kafede...

Google Haberlere Abone ol
Bandırmaspor Sportif Direktörü Takunyacıoğlu istifa etti


BALIKESİR (AA) - Gelecek sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek Bandırmaspor'un sportif direktörü Süleyman Takunyacıoğlu, istifa etti.

Takunyacıoğlu, bir kafede düzenlediği basın toplantısında, PTT 1. Lig'e yükselen Bandırmaspor'da yeni bir teknik yapılanmaya olanak tanımak amacıyla istifa ettiğini söyledi.

Görevi süresince Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş'a, kendisine gösterdikleri güven nedeniyle teşekkür eden Takunyacıoğlu, şunları kaydetti:

"Bu yıl takımımız sezon başından bu yana büyük olumsuzluklarla karşılaşmasına karşın mutlu sona ulaştı ve PTT 1. Lig'e yükseldi. Eğer belediyemizin desteği olmasaydı, bu sonuca ulaşamazdık. Lige kötü başladık ama iyi bitirdik. Bu nedenle Bandırmaspor'un, elindeki kemik kadroyu koruyarak, yeni hedeflerden önce mutlaka sağlıklı bir altyapıya yönelmesi gerekir. PTT 1. Lig, eksiklerimizi gidermek için bir fırsat olarak görülmeli. PTT 1. Lig'de öncelikle kalıcı olmak için önlemler almalıyız. Bu arada kulübün kurumsallaşması için planlar da yapılmalı."

Yorumlar