Bandırma'da Beşiktaş müze sergisi açıldı

Bandırma Beşiktaşlılar Derneği'nin katkılarıyla Bandırma'da Beşiktaş Müze Sergisi açıldı.Bandırma Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şeref Figen ve dernek yönetim kurulunun katkılarıyla düzenlenen Beşiktaş Müze Sergisi, 16 Mayıs 2014...

Google Haberlere Abone ol
Bandırma'da Beşiktaş müze sergisi açıldı

Bandırma Beşiktaşlılar Derneği'nin katkılarıyla Bandırma'da Beşiktaş Müze Sergisi açıldı.

Bandırma Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şeref Figen ve dernek yönetim kurulunun katkılarıyla düzenlenen Beşiktaş Müze Sergisi, 16 Mayıs 2014 Cuma gününe kadar açık kalacak.

Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Selçuk Kaynarkan, Müze Direktörü Zülal Gök ve Müze Envanter Uzmanı Damla Tunaoğlu’nun hazır bulunduğu serginin açılışını, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza birlikte yaptı.

Bandırmalı BJK Divan Kurulu Üyesi Nevzat Man ile, başta Bandırma Kız Meslek Lisesi olmak üzere ilçedeki mevcut okulların öğretmen ve öğrencileri de sergiyi gezdi.

Etkinliğe çevre illerdeki dernekler de ilgi gösterdi. Güney Marmara derneklerinden Gönen Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Eyüp Doğan, Biga Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Süleyman Karaca, Karacabey Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Nuri Uzel, 1903 Erdek Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mahmut Fatih Canbaz, Susurluk Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Şora ile adı geçen derneklerin yönetim kurulu üyeleri sergi açılışına katılan isimler arasındaydı.

Açılış öncesinde Bandırma Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şeref Figen, Selçuk Kaynarkan ve Zülal Gök, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı'yı makamında ziyaret etti.

Beşiktaş Müze Sergisi açılışına katılma fırsatı bulamayan bir çok dernek de gönderdikleri mesajlarla etkinliğe desteklerini ilettiler. Bandırma Beşiktaşlılar Derneği'ne bu etkinliği düzenlemeleri sebebiyle kulüp tarafından plaket takdim edildi.

CİHAN

Yorumlar