Balotelli Beşiktaş taraftarını övdü: Kulaklarım hala çınlıyor!

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'u elemesini, UEFA internet sitesi manşetine taşırken gecenin kahramanı olarak Beşiktaş taraftarını gösterdi. Liverpool'un yıldızı Balotelli ise taraftardan övgüyle bahsetti.

Google Haberlere Abone ol
Balotelli Beşiktaş taraftarını övdü: Kulaklarım hala çınlıyor!
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'u elemesini, UEFA internet sitesi manşetine taşırken gecenin kahramanı şekilde Beşiktaş taraftarını gösterdi. Liverpool'un yıldızı Balotelli ise taraftardan övgüyle bahsetti.

UEFA 'Rekor kalabalık ile Beşiktaş Liverpool'u geçti' manşetini atarken Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan savaş sonrası Siyah-Beyazlılar, İngiliz ekibini penaltılarda eleyip son 16'ya kaldı.

Liverpool'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli ise yaptığı izahatda Beşiktaş taraftarı ile ilgili 'O kadar yüksek ses çıkardılar ki hala kulaklarım çınlıyor. Siz duymuyor musunuz? Bilmiyorum fakat hala kulaklarımın arasında onların sesleri var' ifadelerini kullandı

Liverpool'un Fildişi Sahilli oyuncusu Kolo Toure, maç sonu UEFA'ya yaptığı izahatda, Beşiktaş taraftarından övgü ile bahsetti ve 'Kesinlikle söylüyorum hayatımda böyle bir taraftar topluluğu görmedim. Dürüstçe söylüyorum futbol hayatımda gördüğüm oynadığım maksimum atmosferdi' biçiminde konuştu.

İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar