Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası

- Erkeklerde Murat Giginoğlu-Hasan Hüseyin Mermer, kadınlarda ise Aleyna Vence-Buğra Eryıldız ikilisi, bronz madalya aldı

Google Haberlere Abone ol
Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası


ANKARA (AA) - Türkiye, 2017 Balkan Plaj Voleybol Şampiyonası'nı hem erkekler hem de kadınlarda bronz madalyayla tamamladı.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Arnavutluk'un Dıraç kentinde organize edilen şampiyona, yarı final, 3'üncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Erkekler kategorisindeki Türk sporculardan Yusuf Özdemir ile Ali Cebeci, yarı finalde Sırbistan'dan Lazar Kolaric-Djordje Klasnic ikilisine 2-0 yenildi. Bir diğer Türk ekibi Murat Giginoğlu ile Hasan Hüseyin Mermer de yarı finalde, İsviçre'den Quentin Metral-Simon Hagenbuch çiftine 2-1 kaybetti. Böylece 3'üncülük maçında iki Türk takımı eşleşti.

Yusuf Özdemir-Ali Cebeci ikilisi sakatlık nedeniyle 3'üncülük karşılaşmasına devam edemeyince Murat Giginoğlu ile Hasan Hüseyin Mermer, bronz madalyanın sahibi oldu.

Kadınlar kategorisinde ise Aleyna Vence ile Buğra Eryıldız, Yunanistan’dan Dimitra Manavi-Aliki Alexandra Spiliotopoulou çiftini 23-21 ve 21-13'lik setlerle 2-0 yenerek bronz madalya kazandı.

Yorumlar