Balıkesirspor'da, Sivasspor maçı hazırlıkları başladı

BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig'in 7. hafta mücadelesinde 15 Ekim Cumartesi günü sahasında Sivaspor ile karşılaşacak Balıkesirspor, bu maçın hazırlıklarına...

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor'da, Sivasspor maçı hazırlıkları başladı


BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig'in 7. hafta mücadelesinde 15 Ekim Cumartesi günü sahasında Sivaspor ile karşılaşacak Balıkesirspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde teknik direktör Engin Çatır yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. İdman, dar alanda pas ve koordinasyon çalışmalarıyla sona erdi.

Antrenmana Fransa'da olmaları sebebiyle Christian Bekamenga, Daudet Ndongala ve Foxi Kethevoama katılmazken, sakatlığı devam eden Eray Ataseven takımdan ayrı çalıştı. Aynı zamanda tedavisi iyiye giden Dilaver Güçlü ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

Ayrıca sezon başında kendisine takım bulması istenen forvet oyuncusu Genero Zeefuik ise takımla birlikte bu sezon ilk kez antrenmana çıktı.

Balıkesirspor Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay, AA. muhabirine yaptığı açıklamada takımın 3 günlük iznin ardından çalışmalara başladığını belirterek, özellikle milli arayı iyi değerlendirmek istediklerini söyledi.

Kırmızı-beyazlı takımın, 9 Ekim Pazar günü Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor ile hazırlık maçı yapacağını ifade eden Atabay, Hırvat forvet Josip Tadic'in sözleşmesinin tek taraflı fes edildiğini de sözlerine ekledi.


Yorumlar