Balıkesirspor topbaşı yaptı

- Teknik direktör Erginer: "Taraftarlarımız bize güvensin ve desteklesinler"

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor topbaşı yaptı


BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Kırmızı-beyazlı takım, 2016-2017 sezonunun ilk antrenmanını akşam saatlerinde İsmail Akçay Tesisleri'ndeki çim sahada yaptı.

Balıkesirspor'un yeni transferleri İshak Çakmak, Mehmet Boztepe, Doğa İşeri, Atilla Özmen, Abdülkadir Özgen ve Christian Bekamenga da idmanda yer aldı.

Kırmızı-beyazlı kulübün sözleşmeli futbolcusu olan ancak teknik heyetin yeni sezonda düşünmediği ve kendilerinden takım bulmaları istenen Genero Zeefuik ve İlhan Eker ise antrenmana katılmadı.

Balıkesirspor, ilk antrenmanda koşunun ardından ısınma hareketleri ve 5'e 2 pas çalışması yaptı.

Sezon hazırlıklarını 3 etapta gerçekleştirecek kırmızı-beyazlılar, Balıkesir'deki çalışmaların ardından Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde hazırlıklarına devam edecek. Kızılcahamam'da iki etaplı kamp yapacak Balıkesirspor, hazırlı maçlarını ise 3. etapta oynayacak.


- Erginer: "Yorucu bir sezon olacak"

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, yeni sezona Süper Lig hedefiyle başladıklarını söyledi.

Erginer, kurumsallaşma yanında tesislerin yenilenmesi gibi çalışmaların da olduğunu belirterek, "Açıkçası bizim için yorucu bir sezon olacak. Ama biz bunların hepsine hazırlıklıyız. Hepsinin de üstesinden geleceğiz. Taraftarlarımız bize güvensin ve desteklesinler." dedi.

İyi bir kadro kurduklarını kaydeden Erginer, ''25 kişilik bir kadro ile antrenmanlara başladık. Birkaç transfer daha olacağını söyleyebilirim. Bununla da ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Aramızdan ayrılanlar olabilir. Bunlar transfer döneminde olan şeyler. Takım olarak iyi bir iskeletimiz var. Buna takviyeler yaptık. İyi bir kamp dönemi ile lige hazırlanacağız. Taraftarın sahada görmek istediği, arzuladığı Balıkesirspor’u onlara izlettireceğiz.'' diye konuştu.


Yorumlar