Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: Üç puan bizim için ilaç oldu

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, son iki haftada dört puanlık kaybın kendilerini yaraladığını belirterek, "Bu açıdan bu maç bizim için çok önemliydi, kazanmamız gerekiyordu.

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: Üç puan bizim için ilaç oldu

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, son iki haftada dört puanlık kaybın kendilerini yaraladığını belirterek, "Bu açıdan bu maç bizim için çok önemliydi, kazanmamız gerekiyordu. Bu üç puan bizim için ilaç oldu. Çünkü yaralıydık. İnşallah bundan sonra ki maçlara üç puanla devam edeceğiz." dedi.

PTT 1. Lig'in 23. hafta maçında evinde Adana Demirspor'u konuk eden Balıkesirspor, rakibini 1-0 mağlup ederek, haftayı 3 puanla kapattı. Maç sonunda 90 dakikayı değerlendiren Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin, zirve mücadelesi veren ekibinin son iki haftada dört puanlık kayıp yaşadığını söyledi.

"Bu açıdan bu maç bizim için çok önemliydi, kazanmamız gerekiyordu." diyen Ertekin, "Bugün maç başından sonuna kadar gerçekten çok iyi mücadele ettik. Maç boyunca 44. dakikada bir pozisyon verdik. Pozisyon vermediğimiz için de ayrıca mutluyum. Oyuncularımı kutluyorum. İnanılmaz mücadele ettiler, iyi konsantre oldular. Geçen haftanın konsantrasyon bozukluğunu, bu hafta tam tersine çevirdik. Dersimize iyi çalıştık. Bu üç puan bizim için ilaç oldu. Çünkü yaralıydık. İnşallah bundan sonra ki maçlara üç puanla devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Konuk ekip Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise arzu ettikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Bunun akabinde de mağlup olduk. Balıkesirspor bizden daha arzulu ve istekli bir oyun sergiledi. Rakibimizin mücadele gücü bana göre bizden daha iyiydi. Belli bir çıkışın ardından böyle ufak tefek kazalar olur. İnanıyoruz ki önümüzdeki hafta tekrar toparlanıp, yeniden bir seri yakalamanın gayreti içerisinde olacağız. Balıkesirspor'a başarılar diliyorum." dedi.
CİHAN

Yorumlar