Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: İyi oynamadık ama iyi savaştık

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, son dönemdeki maçlarda çok iyi oynamadıklarını belirterek, "Ancak çok iyi mücadele ettiğimiz ortada.

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: İyi oynamadık ama iyi savaştık

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, son dönemdeki maçlarda çok iyi oynamadıklarını belirterek, "Ancak çok iyi mücadele ettiğimiz ortada. Öyle ya da böyle kazandığımız için son derece mutluyum. Maçta bir pozisyon haricinde pozisyon da vermedik. İyi savaştık. Bu tür maçlar böyle kazanılıyor. Kazandığımız için çok mutluyum. İnşallah önümüzdeki iki maçı da kazanıp hedefimize ulaşırız." dedi.

PTT 1. Lig'in 36. hafta maçında Balıkesirspor evinde Manisaspor'u 1-0 mağlup ederek ligde ikinci sıraya yükseldi. Manisaspor galibiyetiyle Süper Lig yolunda önemli bir engeli daha aşan Balıkesirspor, ligin bitimine 2 hafta kala iddiasını sürdürdü.

Maçın ardından 90 dakikayı değerlendiren konuk ekip Manisaspor'un Teknik Direktörü Kemal Özdeş, galibiyetten dolayı Balıkesirspor'u kutladığını belirterek, "Bizim için final niteliğinde bir maçtı. Balıkesirspor takımı için de final niteliğinde bir maçtı. Rakiplerimizin maçları vardı. Play-off'a kalmak için oynuyoruz. Samsunspor ve Mersin İdmanyurdu'da kaybetti. Bugün kazansak, haftaya bir final maçı daha oynama şansımız vardı. Oyunun 50 dakikasında kalemizi bulan tek şut gol oldu. Yakaladığımız bir kaç pozisyon vardı, değerlendirebilseydik buradan puan alabilirdik. Matematiksel olarak bu iddia devam ediyor, ama rakiplerimizin maçları biraz daha kolay gibi görünüyor. Ancak sonuna kadar devam etmek gerekiyor. Futbol bu her şeye açık. Kalan iki maçımızı kazanarak bu ligin neresinde olacağımıza bakacağız." dedi.

Balıkesirspor'un taraftarının çok iyi olduğunu ifade eden Özdeş, "Bir hayli inanmışlar. Kıskanmamak mümkün değil. İsterdim ki Manisa'da da başından sonuna kadar bize inanılsa ve destek verilseydi. Bunun için uğraştık ve uğraşmaya devam edeceğiz. Kalan iki maçı kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Umarım Balıkesir ve Manisa için hayırlı olur." değerlendirmesinde bulundu.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin ise ekibinin bugün ve son dönemlerde iyi oynamadığını söyledi. Ertekin, şöyle konuştu:

"Bu dönemde mutlak kazanmamız gereken ve dışarıdan sadece, 'stres yapmayın' denen bir dönemdi. Ancak futbol böyle bir oyun değil. Karşıdaki rakip de elinden geldiğince mücadele ediyor. Bugün ve son dönemdeki maçlarda çok iyi oynadığımız söylenemez ama çok iyi mücadele ettiğimiz ortada. Öyle ya da böyle kazandığımız için son derece mutluyum. Maçta bir pozisyon haricinde pozisyon da vermedik. İyi savaştık. Bu tür maçlar böyle kazanılıyor. Kazandığımız için çok mutluyum. İnşallah önümüzdeki iki maçı da kazanıp hedefimize ulaşırız. Bu şehre çok güzellikler tattırırız."
CİHAN

Yorumlar