Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer:

- "Göztepe maçından sonra önemli kararlar alabilirim" - "Sahaya koyduğumuz performansa bakarsak, iki maçta sıfır puan almayı hak ettiğimizi düşünmüyorum"

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer:


BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, "Göztepe maçından sonra önemli kararlar alabilirim." dedi.

Balıkesirspor Tesisleri'nde, kaleci Andrija Vukovic ile basın toplantısı düzenleyen Erginer, ilk 2 haftada puan alınamaması ve sergilenen oyunundan rahatsız olduğunu söyledi.

Erginer, lige iyi bir başlangıç yapmak isterken ilk 2 maçta alınan mağlubiyetlerin takımda ve teknik heyette moral bozukluğuna neden olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Sahaya koyduğumuz performansa bakarsak iki maçta sıfır puan almayı hak ettiğimizi düşünmüyorum. Maçları takım kazanıyor, takım kaybediyor. Mağlubiyetleri bireysel oyunculara bağlamamamız gerekiyor. Ancak kulübün içinde de sıkıntılar var. Kulübün içindeki bu sıkıntıların bir an önce düzelmesi lazım. Sıkıntılar bilinenden çok daha fazla. Ama bu bizim işimizi yapmamıza engel değil. Biz saha içiyle saha dışını birbirinden ayırabilen insanlarız. O profesyonelliğe sahibiz. Bunu işimize kesinlikle yansıtmıyoruz. Ama Göztepe maçının skoru ne olursa olsun teknik ekibin gözden geçirilmesi gerektiğine inanıyorum. Göztepe maçından sonra önemli kararlar alabilirim."

Taraftarın ilk iki maça bakıp kendilerini yalnız bırakmaması gerektiğini vurgulayan Erginer, Göztepe maçında iyi bir oyun sergileyip galip ayrılacaklarını, takımın taraftarla bir bütün olması gerektiğini vurguladı.

Göztepe maçında kesinlikle taraftara kendilerini affettireceklerini savunan Erginer, şunları kaydetti:

"Göztepe maçı kendimizi affettirmemiz gereken bir maç. Oynadığımız iyi oyunun da üzerine çıkmalıyız. Alamadığımız puanları almalıyız. Bir kere camiamıza, taraftarımıza kendimizi affettirmemiz gerekiyor. Giresun'a bin kilometre yol kateden taraftarımızı üzdük, bunun bilincindeyiz. Göztepe maçına çok iyi hazırlandık. On günlük arayı çok iyi değerlendirdik. Bu maçta ne olursa olsun galip gelmek ve taraftarımızı sevindirmek istiyoruz."

Balıkesirspor'un file bekçisi Vukovic ise Göztepe'yi yenecek güçte olduklarını söyledi. Takımda yeni oyuncular olduğunu belirten Vukovic, "İlk iki maçta çok hatalar yaptık. İki pozisyonda 3 gol yedik diyebilirim. Sadece tek bir galibiyete ihtiyacımız var ve Göztepe'yi yenerek bunu elde edeceğimize inanıyorum." dedi.

Yorumlar