Balıkesirspor Teknik Direktörü Cangök:

- "Büyükşehir Gaziantepspor maçından 3 puan almak istiyoruz. Bize yakışanı yapmaya çalışacağız ama zor bir maç bizleri bekliyor"

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor Teknik Direktörü Cangök:


BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'un teknik direktörü Can Cangök, Büyükşehir Gaziantepspor maçının zor geçeceğini, ancak bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Takımının antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Cangök, milli maç arasının ardından çalışmalara hızla devam ettiklerini belirtti.

Ligde oynayacakları maçın kendileri için kolay olmayacağını dile getiren Cangök, "Büyükşehir Gaziantepspor maçından 3 puan almak istiyoruz. Bize yakışanı yapmaya çalışacağız ama zor bir maç bizleri bekliyor." dedi.

İki takımın oyuncu kalitesinin birbirine yakın olduğunu kaydeden Can Cangök, "İnşallah bizim için maç iyi geçer. Seyircimizi yanımızda görmek istiyoruz. Oyuncuların motive olması açısından buna ihtiyaç var. Bu şehir güzellikleri hak ediyor. Balıkesirspor da bu güzelliklerden bir tanesi. Balıkesirspor'a herkesin katkıda bulunması lazım. Futbol bence bir sanat. Seyredildikçe, güzel oyun oldukça seyreden de gelen de mutlu oluyor. İnşallah her şey Balıkesirspor için iyi olur." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Balıkesirspor, Büyükşehir Gaziantepspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürdü.

Yorumlar