Balıkesirspor, Manisasporlu iki oyuncuyu renklerine bağladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor, Manisaspor'da top koşturan Eray Ataseven ve Murat Gürbüzerol ile 3'er yıllık protokol imzaladı. Kırmızı beyazlı yönetim, yine her konuda anlaşmaya vardığı Manisasporlu...

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor, Manisasporlu iki oyuncuyu renklerine bağladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor, Manisaspor'da top koşturan Eray Ataseven ve Murat Gürbüzerol ile 3'er yıllık protokol imzaladı. Kırmızı beyazlı yönetim, yine her konuda anlaşmaya vardığı Manisasporlu Volkan Babacan ve Bülent Cevahir ile de önümüzdeki günlerde imza için masaya oturacak.

Balıkesirspor Basın Sözcüsü Cengiz Güneş, transfer çalışmaları kapsamında Manisasporlu orta saha oyuncusu 21 yaşındaki Eray Ataseven ve sağ kanat oyuncusu 26 yaşındaki Murat Gürbüzerol ile 3'er yıllık anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Görüşmeler neticesinde yine aynı takımdan Volkan Babacan ve Bülent Cevahir ile bonservis konusunda anlaşmaya vardıklarını ifade eden Güneş, "Bu iki futbolcuyla da önümüzdeki günlerde detayları görüşerek imza için masaya oturacağız. Kendilerine kırmızı beyaz forma altında üstün başarılar diliyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar