Balıkesirspor Kulüp Başkanı Çiftçi:

- "Birçok sorunu aşmamıza rağmen, film gibi sezon geçirdik ve bu filmin sonunu görmek istiyoruz. İnşallah Konya'daki finali oynayıp Süper Lig'e çıkacağız"

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor Kulüp Başkanı Çiftçi:

BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'un Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi, "Birçok sorunu aşmamıza rağmen, film gibi sezon geçirdik ve bu filmin sonunu görmek istiyoruz. İnşallah Konya'daki finali oynayıp Süper Lig'e çıkacağız." dedi.

Çiftçi, Kulüp Tesislerinde, Mali İşler Sorumlusu Remzi Boncuk ve Basın Sözcüsü Umut Kırtıl ile düzenlediği basın toplantısında, takımın play-off'a kalarak Süper Lig hedefine çok yaklaştığını, bu süreçte son düzlüğe girilirken tüm şehri yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Sezonun son maçında duygusal ve heyecanlı anlar yaşadıktan sonra play-off'a kaldıklarını anımsatan Çiftçi, "Karşıyaka maçını kaybettikten sonra, belki birçok şeye son verdik gibi algılandı kamuoyunda. Kadro dışı bıraktığımız oyuncular ve para cezaları ile yaptığımız müdahale yerinde bir müdahale oldu ve takımımız son 3 maçını kazandı. Bu sezon ilk defa üst üste 3 maç kazandık." diye konuştu.

Çiftçi, bunu play-off için bir avantaj olarak gördüklerini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Ekip, takım, futbolcular, teknik heyet, yönetim, şehir olarak kalbimiz bir atıyor. Aynı hedef doğrultusunda koşuyoruz. Play-off'ta her takımın şansı eşit. İyi takımlar var. Şimdi içeride Multigroup Alanyaspor maçı var. Daha sonra deplasmanda oynayacağız. Allah izin verirse bu ligin finalini göreceğiz. Birçok sorunu aşmamıza rağmen, film gibi sezon geçirdik ve bu filmin sonunu görmek istiyoruz. İnşallah Konya'daki finali oynayıp Süper Lig'e çıkacağız."

Ay sonu yapılacak kongrede aday olacağına da değinen Çiftçi, gelecek sezon teknik direktör Reha Kemal Erginer ile yola devam edeceklerini bildirdi.

Çiftçi, İstanbul'da Bandırmaspor otobüsüne yapılan saldırıyı kınadığını sözlerine ekledi.

Yorumlar