Balıkesirspor Kulübü Başkanı Çiftçi:

- "Balıkesirspor her zaman bulunduğu liglerde iddialı olan bir takım. Süper Lig'i kovalayacak bir takım ile yola devam edeceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Çiftçi:

BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'un kulüp başkanı Feyyaz Çiftçi, "Balıkesirspor her zaman bulunduğu liglerde iddialı olan bir takım. Süper Lig'i kovalayacak bir takım ile yola devam edeceğiz." dedi.

Kulüp tesislerinde AA muhabirine açıklama yapan Çiftçi, kongrenin ardından yönetimde bir takım değişiklikler olduğunu belirtti.

Bu değişikliklerin takıma bir şeyler katacağını düşündüklerini ifade eden Çiftçi, kapısından döndükleri Süper Lig'e önümüzdeki sezon çıkacaklarını iddia etti.

Şimdiden yönetim ve teknik kadro olarak planlamalar yaptıklarını vurgulayan Feyyaz Çiftçi, şöyle konuştu:

"Balıkesirspor her zaman bulunduğu liglerde iddialı olan bir takım. Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. 'Süper Lig'e çıkacağız' derken Balıkesirspor'un geleceğine ipotek koyacak, sıkıntıya sokacak adımlar atmayacağız. Transfer hovardalığı yapmayacağız. Süper Lig'i kovalayacak bir takım ile yola devam edeceğiz. Kadromuzda radikal bir değişiklik yapmayı düşünmüyoruz. Bazı bölgesel transferler yapmayı hedefliyoruz."

PTT 1. Lig'in sürprizlerle dolu olduğunu vurgulayan Çiftçi, "Şampiyonluk hedefi kuran takımlar küme düşebiliyor. Kulüplerin birbirine denk olması sebebiyle bence Süper Lig'den daha heyecanlı bir lig. Birkaç takımın parasal anlamda ciddi problemleri yok ama her şey para harcamakla da olmuyor. Bence bu ligde önemli olan iyi bir kadro ile şehri havaya sokmak lazım. Biz bunu yapmaya çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.


- Transfer çalışmaları


Şu anda mevcut kadroda bulunan futbolcular ve sözleşmeleri biten oyuncularla ilgili de bilgiler aktaran Feyyaz Çiftçi, şöyle devam etti:

"Ragıp'ın sözleşmesi bitti. Kiralık olan Berat Tosun kulübüne döndü. Halil İbrahim Tuna'nın sağlık problemleri nedeniyle sezon bitmeden önce sözleşmesini feshetmiştik. Alfred Sankoh ile karşılıklı bir anlaşma ile yollarımızı ayırdık. Karşımıza FİFA'dan bir dosya daha gelmemesi adına yabancılarla karşılıklı anlaşarak ayrılmak önemli. Şu anki oyuncularımızın sözleşmeleri devam ediyor. Sözleşmesi ağır olan oyuncuların sözleşmelerinde revizyon yapmamız gerekecek. Bazı oyuncularımızın sözleşmelerini uzatmak istiyoruz, bu oyuncular ile önümüzdeki hafta masaya oturacağız. Teknik heyetin sunacağı rapor doğrultusunda yollarımızı ayıracağımız oyuncular da olacak."

Orta saha ve hücum oyuncusu Kerim Avcı ile bazı sıkıntılı durumların olduğuna dikkati çeken Çiftçi, Kerim'in kadro dışı bırakıldıktan sonra alacaklarına karşılık Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduğunu anlattı.

Kerim'in sözleşmeli futbolcuları olduğunu ve parasını yatırdıklarını dile getiren Çiftçi, "Kadro dışı cezası devam ediyor. Transfer söylentileri var ama bize gelen resmi bir teklif yok. Transfer olmak istiyorsa teklif kulübe gelecek. Balıkesirspor, istediği oyuncusuyla yola devam edebilecek istediği oyuncusuyla yolunu ayırabilecek güce sahip." diyerek sözlerini tamamladı.


Yorumlar