Balıkesirspor, kaptan Muhammet Reis ile anlaşamadı

Balıkesirspor, iç transfer görüşmelerinde masaya oturduğu kaptan Muhammet Reis ile anlaşamadı. Üç sezondur kırmızı beyazlı formayı giyen kaptan Muhammet Reis ile bugün masaya oturan yönetim görüşmelerin sonunda kaptan ile para konusunda...

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor, kaptan Muhammet Reis ile anlaşamadı

Balıkesirspor, iç transfer görüşmelerinde masaya oturduğu kaptan Muhammet Reis ile anlaşamadı. Üç sezondur kırmızı beyazlı formayı giyen kaptan Muhammet Reis ile bugün masaya oturan yönetim görüşmelerin sonunda kaptan ile para konusunda anlaşamadı.

Bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Balıkesirspor, kadroyu oluşturmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı yönetim, bu kapsamda Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde bulunan kulüp binasında iç transferde sözleşmesi biten oyuncularla masaya oturdu. 31 Mayıs'ta sözleşmesi biten kaptan Muhammet Reis ile masaya oturan yönetim, uzun süren görüşmelerin ardından bir anlaşmaya varamadı.

Balıkesirspor Basın Sözcüsü Cengiz Güneş, görüşmeler sonucunda Muhammet Reis'in 3 yıllık anlaşma talep ettiğini belirterek, "Buna göre oyuncumuz, ilk yıl 1 milyon 100 bin, ikinci yıl 1 milyon 200 bin, üçüncü yıl için ise 1 milyon 300 bin lira istedi. Yapılan pazarlıklar sonucunda 850 bin lirada anlaşmaya varıldı. Ancak futbolcumuz 300 bin lira peşinatın tamamını Haziran ayı sonunda istedi." dedi.

Transfer komitesinin peşinatı bütün Süper Lig kulüplerinde olduğu gibi üçe bölerek Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında 100 bin liralık taksitlerle ödeyeceğini ifade eden Güneş, "Peşinat kısmındaki bu ödeme planı futbolcumuz Muhammet Reis tarafından kabul edilmeyerek görüşme sonlandırılmış ve anlaşma sağlanamamıştır. Muhammet Reis'e bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz." dedi.

CİHAN

Yorumlar