Balıkesirspor Bosna-Hersekli kaleci Kenan Hasagic ile anlaştı

Transfer çalışmalarını sürdüren Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Balıkesirspor, Bosna-Hersekli kaleci Kenan Hasagic ile anlaştı. Takımla birlikte antrenmana çıkan 34 yaşındaki tecrübeli file bekçisinin, sağlık kontrolünden sonra imza...

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor Bosna-Hersekli kaleci Kenan Hasagic ile anlaştı

Transfer çalışmalarını sürdüren Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Balıkesirspor, Bosna-Hersekli kaleci Kenan Hasagic ile anlaştı. Takımla birlikte antrenmana çıkan 34 yaşındaki tecrübeli file bekçisinin, sağlık kontrolünden sonra imza atacağı bildirildi.

Yeni sezon hazırlıklarını Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde sürdüren Balıkesirspor, bir isimle daha anlaştı. Kaleyi emin ellere teslim etmek için uzun süredir isimler üzerinde çalışan Kırmızı-Beyazlı yönetim, Bosna-Hersekli Hasagic'de karar kıldı. Her konuda anlaştığı tecrübeli kaleci, Balıkesir'e gelerek takımla birlikte antrenmana katıldı.

Balıkesirspor'un sezon öncesi hazırlıkları, sabah saatlerinde yapılan günün ilk antrenmanı ile devam etti. Teknik Direktör İsmail Ertekin yönetiminde yaklaşık 90 dakika süren antrenman, düz koşu ve dar alan pas çalışmalarıyla geçildi. Gençlerbirliği'nden takıma dahil olan Ante Kulusic de takımla ilk antrenmanına çıktı.

Bu arada Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Kırmızı-Beyazlı futbolcular ve teknik ekip, kulübün resmî sağlık sponsoru Özel Sevgi Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçiyor. CİHAN

Yorumlar