Balıkesirspor: 4 - Karşıyaka: 1

Stat: Balıkesir AtatürkHakemler: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Fevzi DemirhanBalıkesirspor: Emrullah, Caner, İsmail, Rıza, Murat, Aykut (Dk.

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor: 4 - Karşıyaka: 1

Stat: Balıkesir Atatürk
Hakemler: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Fevzi Demirhan
Balıkesirspor: Emrullah, Caner, İsmail, Rıza, Murat, Aykut (Dk. 46 Mustafa), Ertuğrul, Muhammet Reis, Burak (Dk. 46 Ali), Lalawele (Dk. 65 Deniz), Karikari
Karşıyaka: David Bicik, Rıdvan (Dk. 76 Battal), Tayfun, Mehmet, Burak, Berkan, Mustafa, Hüseyin (Dk. 64 Ali Say), Erdi (Dk. 85 Umut), Ofoedu, Theodorus Ars
Goller: Dk. 29 Ars (Karşıyaka), Dk. 49 ve Dk. 55 (penaltı) Muhammet Reis, Dk. 60 Ali, Dk. 76 Karikari (Balıkesirspor)
Sarı kartlar: Rıza, Murat (Balıkesirspor), Ofoedu, Mehmet, Tayfun, Burak, Berkan, Battal (Karşıyaka)

PTT 1. Lig'in 16. hafta maçında Balıkesirspor, 1-0 geriye düştüğü maçta konuk ettiği Karşıyaka'yı Muhammet Reis (2), Ali ve Karikari'nin golleriyle 4-1 mağlup etti.

İl Spor Güvenlik Kurulu'nun deplasman yasağına rağmen Balıkesir'e maça elen bir grup Karşıyaka taraftarı, Balıkesirspor seyircisi ile birlikte aynı tribünde takımlarını destekledi. Balıkesirspor ve Karşıyaka taraftarları, "Deplasman yasağı istemiyoruz" diye tezahürat yaparak İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararını protesto etti.

İki takım taraftarı da müsabaka öncesi takımlarını tribüne çağırırken rakiplerine de tezahüratta bulundu. Futbolcuları tribünün önüne çağıran taraftarlar oyuncuları da alkışladı. Maç bitiminde ise Türkiye'de pek alışık olunmayan bir olay yaşanırken, Karşıyaka taraftarları, Balıkesirspor seyircisinin alkışları arasında stattan ayrıldı.
CİHAN

Yorumlar