Balıkesirspor 2-2 Çaykur Rizespor

Perdeyi Balıkesir'den Zec açtı, Kulusic 2-0 yaptı. İkinci yarıda ise Karadeniz fırtınası vardı. Rize, Kıvanç'la farkı 1'e indirdi, Kweuke bitime 6 dakika kala skoru eşitledi. Yeşil-Mavililer, zorlu deplasmanda altın değerinde bir puanı adeta kaptı, kaçtı

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor 2-2 Çaykur Rizespor
Perdeyi Balıkesir'den Zec açtı, Kulusic 2-0 yaptı. İkinci yarıda ise Karadeniz fırtınası vardı. Rize, Kıvanç'la farkı 1'e indirdi, Kweuke bitime 6 dakika kala skoru eşitledi. Yeşil-Mavililer, zorlu deplasmanda altın değerinde bir puanı adeta kaptı, kaçtı!

Zor müsabaka. Balıkesir kazanırsa, umutlar azda olsa de olsa yeşerecek! Aksi vaziyette de, acaba Super Lig fişi mi çekilecek? Rize’nin de aynı sıkıntılar arasında olduğunu görmezden gelmek olası değil! 90 dakika Balıkesir’in baskısıyla başladı ve Sercan’ın kazandırdığı top dakika 4’te Zec’in vuruşuyla taçlandı: 1-0. Orta alanın çabuk geçildiği karşılıklı ataklarla bezeli fazla fazla coşkulu bir savaş izledik. 25’te Uğur’un sakatlanması uzun zaman bocalattı, Balıkesirspor sağ kanadını. Abdülhamit ısınıp kendine gelinceye kadar da devam etti sıkıntı. 49’da Kulusic ev sahibini 2-0 öne geçirdi. Kaderine ve yenilgiye razı olmayan bir Rize kalkışması, karşısında da isyana ayakkabı bırakmaya zerre niyeti olmayan bir ev sahibi tavrı.

Baskı netice verdi

Silahların tesir gücü ve taze takviye kuvvetler devreye girince, Rize tarafı ağır bastı, kâbus bunun şeklinde çöktü! 77’de Sercan’ın ortasında Kıvanç 2-1 yaptı. Baskı arttıkça arttı, 84’te Kweuke 2-2’yi de sağladı. Heyecan son temel kadar devam etti. 89’da Glumac’ın glu glu ettiği Rize fırsatı, arkasından da Zec’in fazla fazla net pozisyonda dışarı attığı Balıkesir konumu var. Rize kulübe zenginliğini mükemmel kullanan akılla eşitliği yakaladı. Özdeş aradaki kadro kalitesi farkına ne ettiyse ne yazık ki yetişemedi: 2-2.

Oğuz Dizer

Kaynak: FANATİK

Yorumlar