Balic: Hajrovic Galatasaray'a yararlı olacak

Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı ve bugün akşam saatlerinde İstanbul'a getirdiği Izet Hajrovic'i, Bosna Hersek Milli Takımı'nda antrenörü Elvir Balic değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Balic: Hajrovic Galatasaray'a yararlı olacak

Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı ve bugün akşam saatlerinde İstanbul'a getirdiği Izet Hajrovic'i, Bosna Hersek Milli Takımı'nda antrenörü Elvir Balic değerlendirdi. Hajrovic'in sol ayağını çok etkili kullandığı belirten Balic, genç oyuncunun Galatasaray'a faydalı olacağını ifade etti.

Elvir Balic, Galatasaray'ın İstanbul'a getirdiği Bosna Hersekli oyuncu Izet Hajrovic ile ilgili NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Balic, "Hajrovic milli takıma yeni katıldı. Sol ayağını iyi kullanan genç ve yetenekli bir oyuncu." diyerek şunları söyledi:

"Milli takımda son 4 maçta forma şansı buldu. Türkiye ligi çok iyi bir lig ve Galatasaray'da uyum dönemini nasıl atlatacak ve nasıl oynayacağını izleyip göreceğiz. Bosna Hersek Milli Takımı'nda son 4 maçta oynattığımız için fiziksel gücü pek yerinde değildi ancak İstanbul'da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirir ve fiziksel olarak daha güçlü olursa bence Galatasaray'a faydalı olacak."

Hajrovic'in birebirde iyi olduğunu belirten Balic, genç oyuncunun sol ayağını çok iyi kullandığını ve fiziksel olarak kendisini daha iyi duruma getirmesi durumunda sarı-kırmızılılara çok faydalı olacağını ifade etti.

Bosna Hersek Milli Takımı'nda antrenör olarak görev alan Balic, Hajrovic'i Dünya Kupası'nda kadroya alacaklarını belirtti ve "Bundan sonraki performansı çok önemli. Milli takımda oynayan oyuncuların, oynadığı takımlardaki performanslarına bakıyoruz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar