Bakkal: Böyle bir rahatlamaya ihtiyacımız vardı

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Akhisar Belediyespor’u 4-0 yendikleri maç sonrası değerlendirmede bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Bakkal: Böyle bir rahatlamaya ihtiyacımız vardı

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Akhisar Belediyespor’u 4-0 yendikleri maç sonrası değerlendirmede bulundu. Torku Konyaspor için sezonun final maçı olduğunu söyleyen Bakkal, “Böyle bir rahatlamaya ihtiyacımız vardı.” dedi.

Maçı kazanma düşüncesiyle başlayan bir Konyaspor izlediklerini söyleyen teknik direktör Bakal, “Sezonun final maçıydı. Oyun özellikle 10 kişi kalana kadar bile yarı sahada oynanan bir maç. İstekli ve üretken bir Konyaspor. Maça kazanma düşüncesiyle başlayan bir Konyaspor. Akhisarspor’da oyuncu atıldıktan sonra golü de bulduk ve ikinci devre daha da rahatladık. Bu rahatlamayla birlikte özellikle öndeki adamlarımız ve arkada sağlam duran bir Selim, Elvis, Mehmet gibi oyuncular oyunun skorunu belirlediler.” diye konuştu.

Kalan 3 maçta da galibiyetler alabileceklerini dile getiren Bakkal şöyle konuştu: “Belki matematiksel olarak bitmese de baya bir yol aldığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki 3 maçta alacağımız puanlar bizi üst sıraya taşıyıp senenin hesaplarını yapma şansı doğuracak. Biraz erken başlarız bu işe. Önümüzdeki sene yeni stadyumla birlikte bu şehre ve taraftara çok daha iyi bir takım oluşturup daha güzel başlanır. Böyle bir rahatlamaya ihtiyacımız vardı. Akhisarspor’a da geçmiş olsun diliyorum.”

Maçın ardından kısa bir değerlendirme yapan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise kazanmak için geldiklerini, ancak 4-0 mağlup ayrıldıklarını söyledi. Kırmızı kartın çok erken geldiğini dile getiren Hamzaoğlu, eski Akhisarsporlu futbolcu Gkekas’ı da performansından dolayı tebrik etti. CİHAN

Yorumlar