Bakan Kılıç'tan Hatay Büyükşehir Belediyespor'a tebrik

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, basketbolda Fenerbahçe'yi 60-55 yenerek 24. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı ilk kez kazanan Hatay...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Kılıç'tan Hatay Büyükşehir Belediyespor'a tebrik


ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, basketbolda Fenerbahçe'yi 60-55 yenerek 24. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı ilk kez kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kılıç, yayımladığı mesajında, her iki takımın da son dakikaya kadar ter dökerek başarılı bir mücadele örneği sergilediğini vurguladı.

Hem Fenerbahçe'nin hem de Hatay Büyükşehir Belediyespor'un sporseverlere heyecan verici bir karşılaşma izlettiğini belirten Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, şunları kaydetti:

"24. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası final mücadelesinde karşılaşan iki değerli kulübümüz Fenerbahçe ve Hatay Büyükşehir Belediyespor, sporseverlere heyecan verici bir karşılaşma yaşattı. Her iki takım da son dakikaya kadar ter dökerek başarılı bir mücadele örneği sergiledi. Rakibini 60-55 mağlup ederek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor'u tebrik ediyorum. Bu güzel basketbol akşamında fair play ruhuna uygun şekilde mücadele eden iki takımımıza da teşekkür ediyorum."


Yorumlar