Bakan Kılıç'tan bayram mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yarın kutlanacak Ramazan Bayramı vesileyle bir kutlama mesajı yayımladı. Bakan Kılıç, Ramazan Bayramı'nın birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı, huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.Bakan...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Kılıç'tan bayram mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yarın kutlanacak Ramazan Bayramı vesileyle bir kutlama mesajı yayımladı. Bakan Kılıç, Ramazan Bayramı'nın birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı, huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

Bakan Akif Çağatay Kılıç'ın yazılı olarak yaptığı kutlama mesajında, "Müslüman alemi için 1000 aydan daha hayırlı olan bir ayı hep birlikte uğurladık ve Ramazan bayramına ulaşabildik." denilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Bayramlar, taşıdıkları değerler ile insanda farklı duygular uyandıran ve yurdun dört bir yanında birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı, huzur ve barış gibi altın değerinde bir rüzgar estiren manevi günlerdir. Hepimizin bilinç ve vicdan muhasebesi yapması için vesile olan bu günlerde, bu manevi rüzgarın dünyanın farklı coğrafyalarında yankılanması yönünde ümitliyim.

Ama bu mübarek bayramı buruk bir şekilde karşıladığımızı ne yazık ki söylemek zorundayım. Ramazan ayının ilk günlerinde Filistin'de müslüman kardeşlerimize karşı başlatılan saldırılar bugüne dek sürdü. Suriye, Libya, Mısır, Irak başta olmak üzere İslam coğrafyasındaki olayların biran evvel dinmesini ve Müslüman alemini üzen, bu derin yaraların, bir daha tekrarlanmamak üzere bayramla birlikte sarılmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.

Bu vesile ile 7'den 77'ye tüm İslam aleminin, soydaşlarımızın ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, barış, huzur ve esenlik dolu bir gelecek dilerim..."

CİHAN

Yorumlar