Bakan Kılıç, Yasin Süzen'i kutladı

İSTANBUL (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bulgaristan'da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 400 metrede...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Kılıç, Yasin Süzen'i kutladı


İSTANBUL (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bulgaristan'da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 400 metrede şampiyon olan Yasin Süzen'i kutladı.

Bakan Kılıç, yayımladığı kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Son yıllarda gerek Bakanlığımızın katkıları gerekse sporcularımızın azimli çalışma programları doğrultusunda sporun hemen her alanında elde edilen başarılarda bir artışa tanıklık ediyoruz. Bulgaristan'ın Stara Zagora kentinde düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda da hepimizi gururlandıran bir başarı elde edildi. Milli sporcumuz Yasin Süzen, güçlü rakiplerini geride bırakarak erkekler 400 metrede altın madalyanın sahibi oldu. Göstermiş olduğu üstün çabayla engelleri aşan ve elde ettiği başarı ile ülkemizi ve milletimizi sevince boğan milli atletimiz Yasin Süzen'i yürekten kutluyor, ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. Milli sporcumuz Yasin'in gelecek organizasyonlarda da şampiyon olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine gönülden inanıyorum."

Yorumlar