Bakan Kılıç, Satranç Milli Takımı'nı tebrik etti

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 42. Dünya Satranç Olimpiyatı'nda 6. olarak tarihinin en iyi derecesini elde eden Satranç Milli...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Kılıç, Satranç Milli Takımı'nı tebrik etti

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 42. Dünya Satranç Olimpiyatı'nda 6. olarak tarihinin en iyi derecesini elde eden Satranç Milli Takımı'nı tebrik etti.

Kılıç, yayımladığı tebrik mesajında, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen ve 176 ülkeden 180 takımın mücadele ettiği organizasyonda 6. olan milli takımın, Dünya Satranç Olimpiyatı'nda Türkiye'nin aldığı en büyük başarıya imza attığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Türk satrancı, son yıllarda ortaya koyduğu başarı grafiğine bir yenisini ekledi. Bizlere uluslararası arenada büyük mutluluk yaşatan GM Dragan Solak, GM Alexander Ipatov, GM Mustafa Yılmaz, GM Barış Esen ve GM Emre Can'dan oluşan milli takımımız ile gurur duyuyoruz. Elde edilen tarihi başarıda emeği geçenleri kutluyor, ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum."

Bakan Kılıç, Türk satrancının yükselişinin süreceğine ve daha büyük başarılar kazanılacağına yürekten inandığını kaydetti.

Yorumlar