Bakan Kılıç, şampiyon sporcuları şeref konuğu olarak ağırladı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, önceki zamanlarda şampiyonluklar yaşamış ve Türkiye'nin adının duyulmasını sağlamış sporcuları şeref konuğu olarak ağırladı.Gençlik ve Spor Bakanlığı binasında Gençlik ve Spor Bakanı...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Kılıç, şampiyon sporcuları şeref konuğu olarak ağırladı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, önceki zamanlarda şampiyonluklar yaşamış ve Türkiye'nin adının duyulmasını sağlamış sporcuları şeref konuğu olarak ağırladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı binasında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, davetli olan sporcuların katılıkıyla 'Şampiyonlar Şeref Konuğumuz Programı' gerçekleştirildi.

Etkinlikte konuşan Bakan Kılıç, sporculara, önceki yıllarda Türkiye için çok büyük mutluluklar yaşattıkları için teşekkür etti. Sporcular için "Spor camiası ve gençliğin üzerinde hakkınız vardır." diyen Kılıç, sözlerini, "Sizler örnek oldunuz. Hiç düşünülmeyen anda farklı bir spor müsabakasında ümit verdiniz. Gençlerin sizleri görerek geleceğe yürümesi ve orada bir azimle spor yapıp Türkiye'nin daha iyi temsil edilmesine yardımcı oldunuz." şeklinde sürdürdü.

"TÜRK MİLLETİ İÇİN ÇALIŞMIŞ SPORCULARIMIZDAN BAZI RİCALARIMIZ OLACAK"

Önümüzdeki zaman içerisinde önceden Türk milleti için çalışmış sporculardan bazı ricaları olacağını dile getiren Kılıç, "Gençlerimizle ve öğrenci kardeşlerimizle bir tecrübe paylaşımı içerisinde onlara vakit ayırmanızı ve onlarla sohbet etmenizi rica edeceğiz. Çünkü şimdiki nesillerle önceki nesiller bir araya geldiğinde çok farklı fikir alışverişinden farklı başarılar çıkabiliyor." ifadesini kullandı.

Türkiye için önceki zamanlarda ter dökmüş sporcular için "Sizler Türkiye için bir markasınız." diye hitap eden Bakan Kılıç, "Çünkü elde etmiş olduğunuz başarılar ilham kaynağı oldu, tarihe düşülen bir not oldu. Türk milletinin hafızasına girmiş olan altın harflerle yazılmış bir anı. Ama bunlar anı ile kalmaması lazım. Bu başarılarınızı gençlerimizle ve sporcularımızla paylaşıp onlara gereken çok küçük bir motivasyon önemlidir. Bu başarı için sizlerin bir sohbeti bir bakışı onlara o motivasyonu sağlayacaktır." düşüncesini aktardı.

CİHAN

Yorumlar