Bakan Kılıç, Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları'nı tebrik etti

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ilk maçta olduğu gibi ikinci maçta da deplasmanda Almanya’yı 3-1 yenerek 2014 CEV Avrupa Ligi şampiyonu olmasının ardından millilere tebrik yağıyor. Almanya'nın Rüsselsheim kentinde bulunan Gross Spor Salonu’nda...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Kılıç, Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları'nı tebrik etti

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ilk maçta olduğu gibi ikinci maçta da deplasmanda Almanya’yı 3-1 yenerek 2014 CEV Avrupa Ligi şampiyonu olmasının ardından millilere tebrik yağıyor.

Almanya'nın Rüsselsheim kentinde bulunan Gross Spor Salonu’nda oynanan ve ay yıldızlı ekibin 3-1 kazanarak şampiyon olduğu mücadelenin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın bu başarısını bir tebrik mesajıyla kutladı.

Bursa'da oynanan ve 3-1 Türkiye'nin kazandığı ilk maçın rövanşında Almanya'yı 25-19, 25-23, 20-25 ve 25-20'lik setlerle yine 3-1 mağlup eden Filenin Sultanları'nın 2014 CEV Bayanlar Avrupa Ligi’nde şampiyonluğa ulaşmasıyla ilgili Bakan Kılıç'ın yayınladığı tebrik mesajı şöyle:

"A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, CEV Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşması, ülkemizin sporu adına büyük bir mutluluk ve onur kaynağı oldu, 77 milyonun göğsünü kabarttı.

Şampiyonluğa uzanan bu yolda, tüm maçlarda sonuna kadar mücadele eden sporcularımızı tüm kalbimle tebrik ederim. Ayrıca, başta teknik ve idari kadro olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkese milletimiz adına da teşekkür ederim."

CİHAN

Yorumlar