Bakan Akif Çağatay Kılıç madalya kazanan sporcuları tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, değişik spor branşlarında dereceye giren sporcuları yayımladığı bir mesajla tebrik etti.Gençler Judo Balkan Şampiyonası’nda 13 madalya kazanarak iyi bir başlangıç yapan milli judocular, Avrupa...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Akif Çağatay Kılıç madalya kazanan sporcuları tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, değişik spor branşlarında dereceye giren sporcuları yayımladığı bir mesajla tebrik etti.

Gençler Judo Balkan Şampiyonası’nda 13 madalya kazanarak iyi bir başlangıç yapan milli judocular, Avrupa Kupası’nda şampiyon olan milli atletler ve Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası’nda madalya kazanan milli sporcular için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kılıç’ın tüm dereceye giren soprcular içen yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Gençler Judo Balkan Şampiyonası’nın açılış gününde üçü altın olmak üzere toplam 13 madalya kazanarak iyi bir başlangıç yapan milli judocularımızın, şampiyonanın ikinci gününde de başarılar elde edeceğine inanıyorum. Avrupa Kupası Şampiyonası’nda 10.000 metrede yarışarak ülkemizi temsil eden millilerimizden gelen şampiyonluk haberi bizi oldukça mutlu etti.

Aynı zamanda kulüpler bazında geçekleştirilen ve 119 kulübün katılım gösterdiği Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası’nda 4 altın, 1 gümüş ve 7 bronz madalya kazanarak, Türk bayrağını dalgalandıran sporcularımızın başarısı da bize haklı bir gurur yaşattı. Bu organizasyona ülkemizin başarıyla ev sahipliği yapmış olması yüzümüzü güldüren diğer bir husus oldu.

Gerek milli takımlarda gerekse kulüpler bazında elde ettiğimiz uluslararası başarıları bizlere yaşatan sporcularımızı ve bu başarıda emeği geçenleri tebrik eder, ülkemiz sporundaki başarıların daim olmasını dilerim."

CİHAN

Yorumlar